Юніори Руха не змогли взяти бронзу, та з розгромом забезпечили собі четверту позицію (відео)

У сьогоднішньому поєдинку 25-го туру чемпіонату U-19 юніорська команда Руха здобула результативну перемогу над Олімпіком і забезпечила собі четверту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату

Після несподіваної поразки у минулому турі від Олександрії юніори Руха прагнули реабілітуватись у матчі проти Олімпіка, запевняє офсайт Руха. Швидкий пропущений гол від Кирилюка, який поцілив точно в дев’ятку, примусив жовто-чорних діяти ще рішучіше, й вони відігрались вже в наступній своїй атаці: м’яч після прострілу Непейпієва рикошетом від Загладька залетів у сітку — 1:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ударною стала середина першого тайму, впродовж восьми хвилин господарі ще тричі відзначились у воротах донеччан. Уперед команду після прострілу Квасниці вивів Непейпієв, ще за дві хвилини на вістрі атаки опинився центрбек Слюбик і пробив точно в кут. Для Богдана цей гол став дебютним у складі жовто-чорних. Розгромним рахунок на 28-ій хвилині зробив Рогачов, після того, як Квасниця перехопив передачу кіпера Олімпіка — 4:1.

Загладько, який ще до перерви скоротив відставання своєї команди до двох голів, лише підсолодив неминучу поразку своєї команди, бо у другому таймі рухівці вирішили не зупинятись на досягнутому. Дублі у ворота Олімпіка оформили Непейпієв та Слюбик, а фінальну крапку у протистоянні поставив капітан Сапуга.

У підсумку, 7:2 — на користь юніорів Руха, які після цієї перемоги за тур до кінця забезпечили собі четверту сходинку чемпіонату.

Рух U-19 — Олімпік U-19 — 7:2

Голи: Владислав Загладько, 7 (у свої ворота), Руслан Непейпієв (20, 61), Богдан Слюбик (22, 66), Нікіта Рогачов (28), Марко Сапуга (71) — Данило Кирилюк (6), Владислав Загладько (42).

Рух U-19: Герета — Слюбик, Кітела (Дорош, 58), Лень, Роман, Варфоломєєв (Сологуб, 54), Сапуга, Непейпієв, Квасниця (Столярчук, 66), Федор (Русяк), Рогачов (Бучакчийський, 63).

Тренер: Віталій Пономарьов.

Олімпік U-19: Чекотун (Горбатюк, 36) — Кирилюк, Загладько, Березанський, Олійник, Шут (Диянчук, 70), Баранюк, Железняк, Пресіч (Живиця, 75), Іродовський, Осадець.

Тренер: Ігор Єрмаков.

Чемпіонат U-19: сьогодні у Придніпровську Зоря може взяти бронзові медалі

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців квітня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Артур Микитишин (Шахтар U21/U19) (36%, 141 голосов)
  • Ілля Забарний (Динамо) (18%, 69 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо U21) (15%, 59 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (7%, 29 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (7%, 27 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (4%, 15 голосов)
  • Арсеній Батагов (Дніпро-1) (3%, 13 голосов)
  • Станіслав Коваль (Полісся, D2) (3%, 13 голосов)
  • Дмитро Шостак (Рух U21/U19) (2%, 9 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (2%, 8 голосов)
  • Кирило Сенько (Колос U21) (1%, 2 голосов)
  • Руслан Непейпієв (Рух U21/U19) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 275

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.