Мороз про перемогу над Шахтарем: зіграли через фланги і досягли успіху (відео)

Тренер молодіжної команди Динамо Юрій Мороз поділився враженнями від перемоги  своєї команди над Шахтарем (2:0). За словами наставника киян, він повністю залишився задоволеним грою підопічних

Наставник молодіжної команди Динамо Юрій Мороз поділився враженнями від перемоги своїх підопічних над донецьким Шахтарем у виїзному матчі з рахунком 2:0:

— Націлювали хлопців на хорошу, агресивну гру, у нас і фланги добре взаємодіяли, і в середині поля був контроль, можливо, не такий якісний, як ми від них вимагаємо і хочемо бачити, але виходило непогано. Моменти, які реалізував Ванат, не були награним комбінаціями, але перебували в рамках нашої ігрової структури. Зіграли через фланги і досягли успіху.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Повернувся Дуелунд, він приніс багато користі?

— Так, протягом 30 хвилин, до яких він був готовий, Міккель добре контролював м’яч і був корисний. Але відчувалася його недостатня готовність і фон втоми, тому останні хвилин 10 він був важкуватим, і в другому таймі ми його поміняли.

— У другому таймі другий забитий м’яч був питанням часу? Адже після нього ви могли забити ще.

— Можливо. Знаю, що в таких поєдинках багато голів не буває, але порадувала наша гра і в обороні, і в середині поля, і в атаці, — цитує слова Мороза сайт Динамо.

Чемпіонат U-21 Колос із хет-триком Салабая переграв Дніпро-1, забивши переможний гол у компенсовані хвилини (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.