Тренер молодіжки Шахтаря Валенте: гадаю, ми заслужили на перемогу у грі з Ворсклою (відео)

Тренер молодіжної команди Шахтаря Фернандо Валенте поділився враженнями від принципової перемоги над Ворсклою (2:1). За словами наставника гірників, його підопічні видали один із найкращих матчів

Головний тренер молодіжної команди Шахтаря Фернандо Валенте прокоментував переможний поєдинок із полтавською Ворсклою.

— Цей матч Шахтаря був одним із найцікавіших?

— Ви маєте рацію. Ворскла — гарна команда й важкий супротивник з добротним підбором футболістів. У нас завжди виникають проблеми з полтавцями, але, вважаю, ми заслужили перемогу та три очки. Добре грали, змагалися, зберігши власний стиль. У першому таймі цілковито контролювали події, а пропустили після банального виходу з оборони в атаку, що сталося через брак досвіду в деяких хлопців. Гадаю, ми видали один з найкращих матчів, адже слід пам’ятати, що нам протистояв дуже серйозний суперник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Гірники створили безліч гольових моментів, однак багато м’ячів забити не вдалося. Усьому виною погана реалізація чи відмінна гра голкіпера полтавців?

— Ми мали нагоди, щоб забити ще більше. Воротар Ворскли провів гарний матч. Проте для мене головним лишається те, що ми створювали правильні передумови для атак, а вже потім суперника виручав голкіпер. Маємо багато моментів, що важливо, але супротивник також може демонструвати відмінний футбол.

— До матчу ви відзначали, що деякі гравці тренувалися з першою командою, когось викликали до молодіжної збірної, а хтось травмований. Сьогоднішній результат показав, що взаєморозуміння та готовність усіх футболістів лишилися на колишньому рівні?

— Безумовно. Часом доводиться виконувати чимало роботи, щоб досягти балансу внаслідок таких ситуацій. Ми завжди граємо на перемогу, однак постійно є певні нюанси, які потрібно усувати, щоб готувати виконавців для першої команди Шахтаря. Якщо їм потрібні футболісти, ми одразу ж ідемо назустріч. Тому троє наших гравців напередодні тренувалися з основою, а зараз провели за молодіжку весь матч.

Фото shakhtar.com.

Ми тут для того, щоб готувати футболістів для першої команди. Щасливий, коли наші хлопці викликаються до збірної або залучаються до головної команди, адже це демонструє результат нашої роботи. Ми ніколи не шукаємо виправдань, хоча від нас постійно йдуть найкращі виконавці. Намагаємося завжди підтримувати свій рівень, а зараз маємо серію з дев’яти перемог, — цитує слова Валенте сайт Шахтаря.

Не вдалося Хавбек молодіжки Динамо про нічию з Олександрією: маємо втілювати свою перевагу в забиті м’ячі (відео)

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців березня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (36%, 126 голосов)
  • Дмитро Іродовський (Олімпік U19) (23%, 80 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (10%, 35 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (7%, 25 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (6%, 20 голосов)
  • Ярослав Карабін (Рух + U21 + U19) (4%, 14 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (4%, 13 голосов)
  • Максим Брагару (Чорноморець, D2) (4%, 13 голосов)
  • Богдан Кобзар (Волинь, D2) (2%, 8 голосов)
  • Денис Нагнойний (Зоря U19) (2%, 8 голосов)
  • Андрій Андрейчук (Прикарпаття, D2) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 237

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.