Молодіжка Руха з дебютним голом Абдіхолікова розбила Зорю й продовжує погоню за Шахтарем (відео)

У заключному на сьогодні матчі 20-го туру чемпіонату U-21 зійшлися дві бойові команди. І бійка вдалася: півтора тайми рахунок був рівним, а потім господарі дотисли луганців

Рух, який набрав останнім часом потужної ходи (три перемоги і нічия з Динамо), аж ніяк не збирався втрачати очки у зустрічі із сьомою командою таблиці. Активна гра жовто-чорних принесла плоди вже на старті зустрічі. Руніч отримав передачу з глибини від Копини і влучно пробив по воротах. До речі, для Василя цей гол став вже четвертим у трьох останніх зустрічах (а у другому таймі він заб’є і п’ятий).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Надалі підопічні Григорія Баранця не зменшували обертів, але забити другий гол ніяк не вдавалось. Зрештою, низка помилок біля власного штрафного таки привели до пропущеного голу. Паритет у грі ще до перерви встановив Зоренко, повідомляє офсайт Руха.

Василь Руніч забиває перший. Фото fcrukh.com.

У другому таймі спіймав кураж кіпер Зорі: Жилкін кілька разів виручив свою команду після небезпечних ударів Литвиненка, Руніча та Карабіна. Зрештою, Жилкін таки припустився фатальної помилки на 71-ій хвилині і  порушив правила у власному штрафному проти Руніча. Василь з позначки пробив влучно — 2:1. Не минуло й кількох хвилин, як рахунок на табло змінився. Класний, а головне точний удар вдався Абдіхолікову (на фото вгорі) — 3:1.

Наприкінці зустрічі узбек ще й оформив асист на Карабіна, який точним ударом поставив фінальну крапку у цьому протистоянні.

Рух U-21 — Зоря U-21 — 4:1

Голи: Василь Руніч (13, 71, пенальті), Бобір Абдіхоліков (75), Ярослав Карабін (88) — Владислав Зоренко (41).

Рух U-21: Бабічин — Веремієнко, Слюсар (Лень, 46), Харжевський, Лях, Копина (Вівдич, 79), Литвиненко, Рудюк, Руніч, Карабін, Абдіхоліков.

Тренер: Григорій Баранець.

Зоря U-21: Жилкін — Алефіренко, Васько (Тузенко, 59), Дудник, Леонов (Товкач, 46), Махонін, Мильченко, Зоренко (Сміян, 76), Демченко (Сербінов, 74), О. Фрімпонг (Яриш, 84), Хлань.

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-21: у центральному матчі туру Динамо не може втрачати очки на Ніці

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.