Поки Пятов з Трубіним у збірній: з основою Шахтаря тренується 18-річний вихованець Академії

Юний голкіпер Шахтаря Тимур Пузанков (на фото) отримав шанс попрацювати з основною командою. Гірники ведуть тижневий цикл підготовки до гри з Ворсклою

Шахтар проводить підготовку до календарної гри чемпіонату УПЛ з Ворсклою. Команда Луїша Каштру займається на полі спорткомплексу Святошин. Радісною новиною стало повернення Тараса Степаненко: опорний півзахисник гірників вже в загальній групі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Всього ж у перших тренувальних сесіях брали участь 12 польових футболістів і 3 воротарі. Відзначимо, що в якості третього голкіпера до тренуваннь було залучено вихованця клубної Академії 18-річного Тимура Пузанкова (у поточному сезоні відіграв за Шахтар усі 19 матчів у чемпіонаті U-19, пропустив 9 м’ячів).

Фото shakhtar.com.

Програма заняття була порівняно нескладною. Після 15-хвилинної розминки футболісти стільки ж часу приділили триманню м’яча, потім поділилися на 3 команди по 4 людини і пограли в тенісбол, а закінчили двосторонкою на півполя. За відсутності збірників оранжево-чорні продовжують готуватися до виїзного матчу 20-го туру Прем’єр-ліги з полтавською Ворсклою, який відбудеться в неділю, 4 квітня, о 17:00, — повідомляється на сайті Шахтаря.

Камбек 19-річний нападник Зорі зіграв за збірну Ірана другий матч за два роки

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.