Колос: три спаринги під час паузи, голи молодих, 18-річний Фесюн у воротах

Ковалівський Колос минулими вихідними зіграв контрольний матч проти Джуніорса. Гра завершилася перемогою ковалівців — 3:0. Трохи згодом було зіграно спаринг між Колосом та Колосом U-21. Перемогу святкувала основна команда — 4:1. Відзначаємо дубль 20-річного хавбека Станіслава Сорокіна

Перший міні-збір Колоса завершився ігровим днем на базі у Ковалівці одразу трьома матчами.

Об 11:00 на стадіоні Колос пролунав стартовий свисток товариського матчу Колос — Джуніорс (Шпитьки). В цій грі Руслан Костишин задіяв двох голкіперів Кучерука (1-й тайм) та Кучеренка (2-й тайм), а також 13 польових гравців.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гра завершилась з рахунком 3:0 на користь ковалівців.  В першому таймі голами у воротах Джуніорс відзначились Віталій Гавриш та Олег Ільїн. У другій половині гри остаточний рахунок встановив Дмитро Хльобас.

Фото koloskovalivka.com.

Трохи згодом, на тренувальному полі, о 15:00 група футболістів, які не були задіяні або виходили на заміну у першій грі, зіграли матч у форматі два тайми по 30 хвилин проти Колоса U-21. Ворота основи у цьому матчі захищав 18-річний Кіріл Фесюн. Ця гра завершилась перемогою першої команди з рахунком 4:1. Дублем відзначився Станіслав Сорокін і по одному голу забили Володимир Лисенко та Денис Антюх. У дублерів гол престижу провів 18-річний Кирило Сенько.

Фото koloskovalivka.com.

У третьому матчі, який також пройшов у форматі 2х30 між собою зіграли Колос U-21 та Колос U-19. У підсумку команди Владислава Савчука та Олександра Поздєєва переможця не виявили — нічия 1:1. На гол 17-річного Артема Сафончика (U-19) відповів 18-річний Антон Салабай (U-21).

Забувалися бити Молодіжна збірна України у грі з Узбекистаном U-23: повна перевага по ТТД, але всього один удар у площину воріт

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.