Жах останніх хвилин: фол Миколенка залишає Україну без перемоги

У матчі другого туру відбірного турніру на ЧС-2022 зустрічалися Україна та Фінляндія. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі збірної одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Андрій Шевченко з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного. У запасі залишилися: 19-річний воротар Анатолій Трубін та 20-річний захисник Олександр Сирота.

У заявці збірної Фінляндії немає жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

За десять хвилин гравці збірної України дали занадто багато вільного простору супернику. Гості на старті матчу виглядали цікавіше. Українці не могли нічого вдіяти з організованим захистом фінів. На 23-й хвилині Зубков головою пробив повз ворота. Перший небезпечний момент у матчі.

Після середини тайму українці перехопили ініціативу. На 39-й хвилині вище воріт пробив все той же Зубков. Забити наші хлопці так і не змогли. Перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Зі стартом другого тайму підопічні Шевченка кинулися в атаку, але відчувалися проблеми у завершальній стадії атаки. Гості продовжують організовано захищатися, не даючи вільних зон. За 25 хвилин другого тайму обидві команди не створили жодного моменту. На 80-й хвилині після прострілу Караваєва забив Мораес — 1:0. На 84-й хвилині після кутового Араюурі влучив у стійку.

На 88-й хвилині Миколенко припустився жахливої помилки, збив Пуккі і привіз пенальті. До того ж, арбітр вилучив захисника нашої збірної. Пуккі одинадцятиметровий реалізував — 1:1.

У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

Україна — Фінляндія — 1:1

Голи: Мораес (80) — Пуккі (89, пенальті).

Вилучення: Миколенко (89).

Україна (4-5-1): Бущан — Миколенко, Забарний, Матвієнко, Караваєв — Макаренко (Коваленко, 78), Зінченко, Маліновський, Зубков (Марлос, 58), Соболь — Яремчук (Мораес, 67).

Фінляндія (3-5-2): Йоронен — О’Шонессі, Араюурі, Тойвіо — Райтала (Хамалайнен, 76), Гранлунд (Альхо, 17), Шюллер (Тейлор, 76), Камара, Кауко (Похьянпало, 68) — Лод, Пуккі.

Antalya Cup: суперники української молодіжки в результативному матчі переможця не виявили

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.