18-річний хавбек Чорноморця забиває дебютний м’яч 2021 року у змаганнях ПФЛ (відео)

У перенесеному матчі 16-го туру Першої ліги зустрічалися Чорноморець та Авангард. Матч завершився перемогою одеситів — 3:1. Відзначаємо забитий м’яч 18-річного півзахисника Чорноморця Максима Брагару та 20-річного півзахисника Авангарда Арсентія Дорошенка

Олексій Антонов з перших хвилин випустив 18-річного півзахисника Максима Брагару. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний півзахисник Вадим Мащенко та 21-річний нападник Даниїл Сухоручко.

Олексій Городов довірив місце у складі: 20-річному захиснику Дмитру Шинкаренку й 18-річному півзахиснику Дучеву Кирилу. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний півзахисник Арсентій Дорошенко й 18-річний півзахисник Куканов Нікіта.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 5-й хвилині Чорноморець відкрив рахунок. Брагару на швидкості увірвався до штрафної і спокійно переграв Поспєлова — 1:0. Перший м’яч у змаганнях ПФЛ у 2021 році.

Атакує Брагару (№45). Фото chernomorets.odessa.ua.

На початку другого тайму Козак  збільшив перевагу Чорноморця — 2:0. Розгромним рахунок став на 57-й хвилині, коли відзначився Штогрін — 3:0. Гол престижу для Авангарда забив молодий хавбек Дорошенко, який головою відправив м’яча у сітку — 3:1. Завдяки перемозі Чорноморець зрівнявся за очками з першим Агробізнесом, а Авангард так і залишився передостаннім.

Чорноморець — Авангард — 3:1

Голи: Брагару (5), Козак (52), Штогрін (57) — Дорошенко (76).

Чорноморець: Підківка — Путря (Долгов, 74), Микицей, Поспєлов, Мельничук, Валєєв (Коркішко, 64), Кравченко, Козак, Авагімян (Мащенко, 78), Брагару (Вачіберадзе, 64), Штогрін (Сухоручко, 70).

Авангард: Поспєлов — Шинкаренко,  Бородай, Зубков, Козлов, Сеницький, Толочко, Чебаненко (Куканов, 46), Дучев (Дорошенко, 61), Писко, Єрмоленко (Скотаренко, 80).

Обійшов Циганкова: 19-річний кошмар Шахтаря — гравець місяця в УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.