Нарешті й Супряга долучився: Динамо у божевільній серії пенальті переграє Колос

У матчі 1/4 фіналу Кубка України зустрічалися  Динамо та Колос. Гра пройшла на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Основний час завершився нульовою нічиєю. У серії пенальті перемогу святкувало Динамо — 4:3

Руслан Костишин довірив місце у стартовому складі 19-річному півзахиснику Мамаду Данфа. У запасі залишився 18-річний півзахисник Антон Салабай.

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного та 20-річного захисника Олександра Сироту. У запасі залишався 21-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов за повільного темпу, та майже без роботи для голкіперів. Єдиний небезпечний момент було створено на 34-й хвилині, коли після удару Петрова довелося вступати у гру Бойку. У підсумку, перша половина зустрічі завершилася закономірною нульовою нічиєю.

Зі стартом  другого тайму характер гри не змінився. Динамівці не можуть пройти масований захист Колоса, хоча і більше володіють м’ячем. На 73-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Шапаренко, але м’яч пролетів повз ворота. На 87-й хвилині Волинець парирував удар Бєсєдіна. Основний час команди завершили без голів.

На 96-й хвилині у гру увійшов Супряга. У першому екстратаймі не було створено жодного моменту. На 118-й хвилині небезпечно пробивав Родрігес, але повз ворота. За 120 хвилин команди не виявили переможця. Долю протистояння вирішить серія пенальті. У підсумку, Динамо виходить до півфіналу Кубка України. Рахунок серії пенальті — 4:3.

Динамо — Колос — 0:0 (по пенальті — 4:3)

Серія пенальті: Шапаренко (гол) — 1:0, Оріховський (гол) — 1:1, Супряга (гол) — 2:1, Петров (гол) — 2:2, Родрігес (гол) — 3:2, Мілько (гол) — 3:3, Лєднєв (повз ворота), Задоя (голкіпер) — 3:3, Караваєв (голкіпер) — 3:3, Гавриш (голкіпер) — 3:3, Андрієвський (гол) — 4:3, Ільїн (вище воріт).

Динамо: Бойко — Сидорчук (Андрієвський, 115), Шапаренко, де Пена (Лєднєв, 67), Циганков (Родрігес, 25), Миколенко (Тимчик, 115), Караваєв, Забарний, Буяльський, Сирота, Бєсєдін (Супряга, 96).

Колос: Волинець — Золотов, Гавриш, Петров, Чорноморець, Богданов (Нгамба. 90+3), Задоя, Данфа (Ільїн, 74), Антюх, Костишин (Мілько, 114), Лисенко (Оріховський, 82).

Мільйони не помогли: Зоря без допомоги молодих насилу переграла команду Першої ліги

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців лютого у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Олександр Сирота (Динамо) (28%, 91 голосов)
  • Анатолій Трубін (Шахтар) (20%, 67 голосов)
  • Георгій Цітаішвілі (Ворскла) (16%, 52 голосов)
  • Микола Кухаревич (Рух) (11%, 37 голосов)
  • Олександр Назаренко (Дніпро-1) (7%, 22 голосов)
  • Богдан Білошевський (Десна) (4%, 14 голосов)
  • Данило Сікан (Маріуполь) (4%, 14 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (3%, 9 голосов)
  • Олександр Драмбаєв (Маріуполь) (2%, 8 голосов)
  • Остап Притула (Рух) (2%, 5 голосов)
  • Ігор Снурніцин (Олімпік) (2%, 5 голосов)
  • Олівер Тамаш (Пакш, Угорщина) (1%, 3 голосов)
  • Артур Ременяк (Львів) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 172

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.