Динамо із Супрягою на полі громить Львів і відривається від Шахтаря

У заключному матчі 16-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Львів та Динамо. Гра пойшла на Арені-Львів. Відзначаємо появу у складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився впевненою перемогою Динамо — 4:1

Віталій Шумський з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишився 20-річний нападник Артур Ременяк.

Мірча Луческу довірив місце у складі: 18-річному захиснику Іллі Забарному та 20-річному захиснику Олександрі Сироті. У запасі залишилися: 19-річний нападник Владислав Ванат та 21-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 50-й секунді динамівці відкрили рахунок. Костик не впорався з ударом Циганкова, а Бєсєдін добив м’яча у порожні ворота — 0:1. Подвоїли свою перевагу кияни на 36-й хвилині, коли Циганков реалізував пенальті — 0:2. У підсумку, перший тайм завершився за комфортної переваги Динамо.

На 52-й хвилині рахунок став розгромним. Костик парирував удар Забарного, але першим на добиванні опинився Кендзьора — 0:3. На 62-й хвилині у гру увійшов Супряга. На 69-й хвилині господарі забили м’яч престижу. Після аситу Чір’яка відзначився Нич — 1:3. На 82-й хвилині у гру увійшов Ременяк. Крапку у матчі поставив Лєднєв, який забив у порожні ворота — 4:1.

Львів — Динамо — 1:4

Голи: Нич (69) — Бєсєдін (1), Циганков (36), Кендзьора (52), Лєднєв (90).

Львів: Костик — Якімець, Міхобі (Романчук, 46), Махмутовіч, Грисьо (Ременяк, 82), Сабіно (Чір’як, 46), Брікнер, Довгий, Альваро (Захарків, 59), Шина, Нич.

Динамо: Бущан — Сидорчук (Шепелєв, 62), Шапаренко, Циганков (Лєднєв, 80), Караваєв (Сідклей, 88), Родрігес (Де Пена, 61), Забарний, Буяльський, Сирота, Кендзьора, Бєсєдін (Супряга, 62).

У підсумку, Динамо переграє Львів і відривається на 4 очка від Шахтаря.

Снайпер Кухаревич: стадіон у Ковалівці для мене фартовий, два матчі — два голи (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.