Шалений рейд Аллахяра допоміг перервати суху серію Трубіна

У центральному матчі 16-го туру зустрічалися  Шахтар та Зоря. Гра пройшла на НСК Олімпійський у Києві. Відзначаємо появу у складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Зорі — 1:0

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного воротаря Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Вітао, 21-річного півзахисника Тете. У запасі залишилися: 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 20-річний півзахисник Маркос Антоніо.

Віктор Скрипник довірив місце у старті 19-річному нападнику Аллахяру Сайядманешу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший момент у матчі було створено на 6-й хвилині, коли Алан Патрік влучив у стійку. На 18-й хвилині міг забивати Тете, але з ударом бразильця впорався Васіль. На 27-й хвилині свою нагоду мав Аллахяр, але молодий іранець не зміг переграти свого однолітка Трубіна. Через дві хвилини через себе пробивав Вернидуб, але знову блискуче зіграв Трубін. У компенсований до першого тайму час Юрченко пробивав майже з центра поля, проте голкіпер Шахтаря впорався з цим підступним ударом. Перший матч завершився нульовою нічиєю. Героєм тайму можна вважати Анатолія Трубіна.

На початку другого тайму міг забивати Ісмаїлі, але з його ударом впорався Васіль. На 65-й хвилині у гру увійшов Маркос Антоніо. Шахтар з кожною хвилиною додає в активності. На 80-й хвилині Зоря залишилася у меншості. Жуніор зіграв прямою ногою проти Мораеса і після перегляду VAR Монзуль вилучила бразильця Зорі. На 90-й хвилині міг забивати Ісмаїлі, але його удар заблокували. На 90+5 хвилині Зоря вириває перемогу. Шалений рейд здійснив Аллахяр, який точно віддав на Іванісеню — 0:1.

Шахтар — Зоря — 0:1

Гол: Іванісеня (90+5).

Вилучення: Жуніор (80).

Шахтар: Трубін — Додо, Матвієнко, Вітао, Ісмаїлі, Майкон, Алан Патрік (Антоніо, 65), Тете (Соломон, 76), Марлос, Тайсон, Мораес.

Зоря: Васіль — Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Жуніор, Назарина, Кочергін (Хомченовський, 13), Юрченко (Циганікс, 81), Кабаєв (Іванісеня, 73), Гладкий (Шахаб, 72), Аллахяр.

У Шахтаря залишилося 33 очка, у Зорі стало 29.

Чемпіонат U-21 Шахтар із дублем Кобака розбив захист Зорі у Щасливому



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.