Нарешті: 19-річний нападник української молодіжки вириває перемогу для  Руха

У заключному матчі суботи 16-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Колос та Рух. Гра пройшла у Ковалівці, на стадіоні Колос. Відзначаємо появу у складі Руха двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Руха — 2:1. Відзначаємо переможний забитий м’яч 19-річного нападника Миколи Кухаревича

Руслан Костишин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 19-річний півзахисник Мамаду Данфа й 20-річний нападник Ісаєнко Євгеній.

Іван Федик довірив місце у старті: 21-річному захиснику Давіду Зецу й 20-річному півзахиснику Остапу Притулі. У запасі залишилися: 20-річний воротар Віктор Бабічин і 19-річний нападник Микола Кухаревич.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 21-й хвилині попередження отримав молодий захисник Зец. На 34-й хвилині господарі відкрили рахунок. Невдало зіграв Роман Мисак і м’яч від голкіпера Руху залетів у ворота після кутового — 1:0. Цей гол став єдиним у таймі.

На 48-й хвилині Кондраков зрівняв рахунок — 1:1. На 64-й хвилині у гру увійшов Кухаревич. На 76-й хвилині на полі з’явився Ісаєнко та Данфа. На 89-й хвилині Мисик збив Кравченка. Арбітр призначив пенальті і показав другу жовту захиснику Руха. Проте Гавриш не зміг переграти голкіпера.

На 90+5 хвилині Кухаревич блискучив ударом здалеку вириває перемогу для Руха.

Колос — Рух — 1:2

Голи: Мисак (34, у свої ворота) — Кондраков (48), Кухаревич (90+5).

Вилучення: Мисик (89), Костишин (90).

Нереалізований пенальті: Гавриш (90).

Колос: Волинець — Кравченко, Гавриш, Новак, Чорноморець, Богданов, Задоя (Мілько, 53), Чурко (Ільїн, 67), Антюх (Данфа, 76), Оріховський (Костишин, 67), Лисенко (Ісаєнко, 76).

Рух: Мисак — Климчук (Бойчук, 64), Білий, Зец, Мисик, Стаменковіч, Карасюк, Притула, Федорчук, Борячук, Кондраков (Кухаревич, 64).

У Колоса відтепер 22 очка, у Руха — 13.

Чемпіонат U-21 Колос відігрався з 0:2, але все ж віддав Руху всі три очка (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.