Цітаішвілі влучив у штангу, але й без його гола Ворскла розбила Олександрію

У матчі 16-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Ворскла та Олександрія. Гра пройшла у Полтаві, на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо появу у стартовому складі Ворскли двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Ворскли — 3:1

Юрій Максимов довірив місце у складі: 20-річному захиснику Ібрахіму Кане та 20-річному півзахиснику Георгію Цітіашвілі. У запасі залишалися 17-річний голкіпер Павло Ісенко та 19-річний півзахисник Сємілєт Даніїл.

У складі Олександрії не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишився 21-річний захисник Олександр Мельник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Олександрія  активно розпочала гру. На 4-й хвилині міг забивати Шастал, але Пуцлін виніс м’яча з лінії воріт. Через дві хвилини все той же Шастал пробив вище воріт. Ворскла свою нагоду реалізувала на 38-й хвилині. Відзначився Владислав Кулач. На 43-й хвилині міг забивати Цітаішвілі, але м’яч влучив у стійку. Перший тайм завершився за мінімальної переваги Ворскли — 1:0.

На 56-й хвилині після подачі з кутового Бабогло відправив м’яча у сітку — 1:1. На 70-й хвилині Ворскла виходить вперед. Після подачі з кутового відзначився Тілль — 2:1. На 76-й хвилині Банада збив Челядіна й арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Кулач — 3:1.

У підсумку, матч завершився перемогою Ворскли.

Ворскла — Олександрія — 3:1

Голи: Кулач (38, 77 пенальті), Тілль (70) — Бабогло (56).

Ворскла: Різник — Альюн, Чеснаков, Пердута, Скляр, Пуцлін, Цітаішвілі (Сапай, 65), Тілль (де Ноойер, 82), Кане (Луізао, 65), Степанюк (Челядін, 72), Кулач.

Олександрія: Білик — Бабогло, Ковалець (Мишенко, 88), Мірошніченко, Лучкевич (Третьяков, 46), Сітало, Шастал (Устименко, 67), Гречишкін, Вантух (Стецьков, 80), Банада (Новіков, 81), Бондаренко.

У полтавчан тепер 25 очок і 5 місце, в Олександрії — 22 очка і сьоме місце.

Чемпіонат U-21 Ворскла з чотирма голами до перерви розбила третю команду турнірки (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.