Бондаренко, Драмбаєв і Кулієв допомогли Маріуполю врятувати нічию

У матчі 16-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися  Маріуполь та Дніпро-1. Гра пройшла на Дніпро-Арені. Відзначаємо появу у складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2

Тренерський штаб Маріуполя довірив місце у складі: 17-річному півзахиснику Олегу Очеретьку, 20-річному півзахиснику Олексію Кащуку та 19-річному нападнику Данилу Сікану.

У запасі залишилися: 19-річний захисник Олександр Драмбаєв, 17-річний захисник Марк Мампассі, 18-річний півзахисник Ельдар Кулієв, 20-річний півзахисник Артем Бондаренко.

Тренерський штаб Дніпра-1 з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Олександра Назаренка. У запасі залишився 18-річний півзахисник Арсеній Батагов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 11-й хвилині був створений перший момент у матчі, коли молодий хавбек Очеретько метрів з 11-ти пробив вище воріт. М’яч навіть зачепив поперечину. На тій же хвилині за затримку суперника попередження отримав Назаренко. Через дві хвилині дніпряни покарали свого суперника за нереалізацію момента. Після навісу зі штрафного відзначився Дуглас — 0:1. На 35-й хвилині азовці зрівняли рахунок. Після навісу з кутового Сікан пробив у стійку, а Меліченко добив м’яча у сітку — 1:1. Перший тайм завершився результативною нічиєю.

На 60-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Маріуполя. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Довбик — 1:2. На 64-й хвилині у гру увійшли Драмбаєв та Бондаренко. Артем Бондаренко вже через хвилини отримав попередження.

На 72-й хвилині міг забивати Булеца, але м’яч після його удару зі штрафного влучив у стійку. На 73-й хвилині у гру увійшов Кулієв. На 87-й хвилині підопічні Маркевича зрівнюють рахунок. Після навісу з кутового відзначився Кулаков — 2:2. На 89-й хвилині попередження отримав Драмбаєв.

У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

Маріуполь — Дніпро-1  2:2.

Голи: Меліченко (35), Кулаков (87) — Дуглас (13), Довбик (61, пенальті).

Маріуполь: Гальчук — Биков, Стасюк (Драмбаєв,64), Чоботенко, Меліченко, Чех, Танковський (Петерман, 46), Мишньов, Кащук (Бондаренко, 64), Очеретько (Кулієв, 73), Сікан (Кулаков, 46).

Дніпро-1: Юрчук — Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак (Цуріков, 84), Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко (Булеца, 59), Чуже, Когут (Ді Франко, 59), Довбик (Хобленко, 76).

У Маріуполя 17 очок і 9 місце, у Дніпра-1 — 15 очок і 10 місце.

Чемпіонат U-21 Кіллер Білл: новачок Дніпра-1 двічі зрівняв рахунок у матчі з Маріуполем після пасів Ярмолюка (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.