Кіллер Білл: новачок Дніпра-1 двічі зрівняв рахунок у матчі з Маріуполем після пасів Ярмолюка (відео)

У заключному поєдинку сьогоднішнього ігрового дня 16-го туру чемпіонату U-21 зустрічалися команди, що рвуться у чільний квартет. П’ятий у таблиці Маріуполь приймав сьомий Дніпро-1, двічі вів у рахунку, та перемогу не втримав

Господарі досить швидко зіпсували святковий настрій Мирославу Зновенку (сьогодні йому виповнилося 19 років). Байдал асистував Доброхотову і той влучив у дев’ятку.

Та за п’ять хвилин зимовий новачок дніпрян Родрігіз Да Сілва Феррейра Фабрісіо, або просто Білл (як його пишуть в офіційних протоколах) після пасу Єгора Ярмолюка (на верхньому фото №9) вирівняв цифри.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У середині тайму азовці забили вдруге, Романюк з метру від воріт замкнув простріл з лівого флангу. Та втримати перевагу не вдалося: на останній хвилині тайму Ярмолюк і Гора почали атаку, а Білл завершив. Відзначимо, що у двох дебютних матчах молодіжної першості 21-річний бразилець забив уже три голи.

Білл (№15) з ходу адаптувався у молодіжній першості. Фото fcmariupol.com.

Маріуполь U-21 — Дніпро-1 U-21 — 2:2

Голи: Ярослав Доброхотов (7), Кирило Романюк (28) — Білл (12, 45).

Маріуполь U-21: Зборщик — Шушко, Муравський, Мамросенко, Співак (Козицький, 46), Кошкош (Прокопчук, 72), Доброхотов, Романюк, Вискребенцев (Плакса, 65), Байдал, Трофимюк.

Тренер: Сергій Грибанов.

Дніпро-1 U-21: Зновенко — Сафронов, Кіреєв (Жінчин, 22), Сидоренко (Кононов, 63), Заець, Соловйов (Лебедєв, 82), Шинкаренко, Ярмолюк, Білл, Домарацький (Ховайко, 63), Гора (Митченко, 75).

Тренер: Олександр Поклонський.

Чемпіонат U-21: тур реваншів — хто реабілітується за поразки?



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.