Десна на Чернігів-Арені програла передостанній команді чемпіонату U-21 (відео)

Сьогодні одним матчем розпочався черговий, вже 16-й тур молодіжної першості країни. Зустрічалися не найуспішніші команди турніру, які невдало стартували й у другій його частині: Десна й Інгулець ще не брали очок після відновлення змагань

Сьогодні ж комусь залікові пункти мали дістатися обов’язково. Щоправда, у першому таймі суперники навіть не забивали, щоб довести, хто з них більше заслуговує на три очка.

По перерві ж голи пішли. Господарі невдало розпочинали свою атаку, петрівці у центрі поля м’яча перехопили, запустили правим флангом контратаку. Після навісу чернігівці м’яча винесли за межі штрафного майданика, але прямісінько на ногу одному з суперників. Його удар Караващенко не взяв.

Утім, уже за сім хвилин господарі рахунок зрівняли: петрівці негостинно зустріли у штрафному суперника, і Десна забила з пенальті. Та не минуло й трьох хвилин, як Інгулець забив ще раз — цього разу переможний гол.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Десна U-21 — Інгулець U-21 — 1:2

Голи: Денис Демяненко (57, пенальті) — Володимир Гончаров (50), Сергій Маловічко (60).

Десна U-21: Караващенко — Пусь, Безбородько, Рассоха, Самойленко, Черноусов (Кібальник, 46; Бабор, 78), Ветоха, Заворотний, Остапенко, Ермеідіс (Чайка, 46), Демяненко.

Тренер: Олександр Дацюк.

Інгулець U-21: Ярош — Свіріпа, Вапняр (Федорчук, 46), Кравченко (Гаврилюк, 46), Кочетков (Цуркан, 46), Каварма, Левчук, Маловічко, Черв’яков (Низький, 90), Лісняк, Кабаченко (Гончаров, 46).

Тренер: Ігор Хоменко.

Чемпіонат U-21: тур реваншів — хто реабілітується за поразки?



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.