Колос із 19-річним Данфою не залишає шансів Львову

У заключному матчі суботи 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Львів та Колос. Гра проходила на Арені-Львів. Відзначаємо появу у стартовому складі Львова одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Колоса — 2:0

Тренерський штаб Львова з перших хвилин випустив 20-річного нападника Артура Ременяка. У стартовому складі Колоса не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 19-річний півзахисник Мамаду Данфа та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У обох команд були відчутні проблеми з конструктивом у першому таймі. Гості використали свій єдиний шанс, коли після навісу Богданова з кутового відзначився Оріховський — 0:1.

Подвоїти свою перевагу підопічні Костишина змогли на 74-й хвилині, коли той же Оріховський реалізував пенальті.  На 85-й хвилині у гру увійшов Мамаду Данфа.

На 90+4 хвилині господарі могли забити м’яч престижу, але Ренан з пенальті не зміг переграти Волинця.

Львів — Колос — 0:2

Голи: Оріховський (33, 74, пенальті).

На 90+4 Ренан не реалізував пенальті (воротар).

Львів: Костик — Шина, Брікнер (Чір’як, 46), Альваро (Захарків, 77), Ренан, Махмутовіч, Ременяк, Антві (Семенів, 30), Грисьо, Сабіно,  Міхобі.

Колос: Волинець — Лисенко, Антюх (Данфа, 85), Гавриш, Чорноморець, Чурко (Ільїн, 75), Новак, Кравченко, Оріховський (Костишин, 75), Богданов (Мілько, 78), Задоя.

У Колоса 22 очка і шосте місце, у Львова 12 очок і 10 місце.

Чемпіонат U-21 Шостий гол Вичіжаніна приносить Львову вольову перемогу (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.