Скандальний новачок Зорі показав Кащуку, як ловити шанси

У стартовому матчі 15-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Маріуполь та Зоря. Гра проходила у Запоріжжі, на Славутич-Арені. Відзначаємо появу у стартових складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився мінімальною перемогою Зорі — 1:0

Остап Маркевич довірив місце у старті 17-річному півзахиснику Олегу Очеретьку та 19-річному нападнику Данилу Сікану.

У запасі залишилися: 19-річний захисник Олександр Драмбаєв, 17-річний захисник Марк Мампассі, 18-річний півзахисник Ельдар Кулієв та 20-річний півзахисник Олексій Кащук.

Віктор Скрипник з перших хвилин випустив 19-річного нападника Аллахяра Сайядманеша.

У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Мацапура Дмитро 20-річний півзахисник Мильченко Артем та 20-річний нападник Даниїл Алефіренко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший момент у матчі був створений на 9-й хвилині, коли Юрченко з вигідної позиції влучив у стійку. Через шість хвилин міг забивати Шахаб, але нападник не реалізував вихід один на один. Хороший старт зустрічі з боку Зорі. На 33-й хвилині номінальні гості досягли свого. Свій дебютний м’яч за Зорю забив Шахаб — 0:1. Перший тайм завершився за мінімальної переваги Зорі, у Маріуполя нічого не виходило в атаці.

На початку другого тайму характер зустрічі не змінився. Маріуполь контролював м’яч у центрі поля, але без просування уперед. На 60-й хвилині у гру увійшли Кащук та Драмбаєв. У другому таймі команди зовсім забули про ворота, гра проходить за спокійного темпу.

На 75-й хвилині у гру увійшов Кулієв. На 77-й хвилині Маріуполь втратив найбільш вигідний шанс: молодий хавбек Кащук не зміг влучити у ворота з вигідної позиції. Наприкінці зустрічі підопічні Маркевича активізувалися. Мав свій шанс Танковський, але він пробив набагато вище воріт.

У підсумку, матч завершився перемогою Зорі.

Маріуполь — Зоря — 0:1

Гол: Шахаб (33).

Маріуполь: Гальчук — Стасюк (Драмбаєв, 60), Биков, Чоботенко, Кирюханцев, Чех (Петерман, 75), Танковський, Топалов (Кулієв, 75), Очеретько, Мишньов (Кащук, 60), Сікан (Кулаков, 69).

Зоря: Васіль — Вернидуб, Фаворов, Жуніор, Назарина, Хомченовський, Кочергін, Юрченко (Казаков, 88),Шахаб (Руфаті, 90), Аллахяр (Луньов, 90+4), Гладкий.

У Зорі 26 очок і третє місце, у Маріуполя 16 очок і дев’яте місце.

Чемпіонат U-21 Маріуполь набив півдесятка голів і зламав спротив Зорі (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.