Юний новачок Руха Савчук: радий дебюту, гол присвятив своїй дівчині (відео)

Дуже жваво дебютував за свій новий клуб захисник Гліб Савчук (на фото). 19-річний футболіст щойно перейшов із Карпат у Рух, і в першому ж офіційному матчі за команду U-19 забив гол й допоміг партнерам перемогти

Карпати продовжують масово відпускати вихованців власної школи й академії, більшість з яких перебралася недалечко: у Рух. 19-річний оборонець Гліб Савчук вже встиг дебютувати за дві команди жовто-чорних, у матчі чемпіонату U-19 навіть відзначився голом у ворота Ворскли. Про що й розповів пресслужбі Руха:

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Дуже радий, що дебютував у переможному матчі з принциповим суперником. Дебютний гол у футболці Руха додасть мені впевненості. Дякую сім’ї за те, що підтримують мене у цей період. Забитий м’яч присвячую своїй дівчині. Будемо працювати й надалі. В наступному матчі потрібно дати гідний бій Шахтарю та перемагати.

Савчук (№3) атакує кіпера Ворскли Олексія Слуцького. Фото fcrukh.com.

За таких важких погодних умов на перший план вийшли морально-вольові якості. Ми їх проявили, забили два м’ячі та перемогли. Як захисник, я часто забиваю після подач з кутових. Цього разу також вдалося відзначитися після стандарту. Наш головний тренер Віталій Пономарьов буде мене використовувати на обидвох флангах захисту, а також в центрі оборони. Основні мої обов’язки — це надійна гра в захисті, але забивати завжди приємно.

Після 14-ти турів Рух іде у чемпіонаті U-19 третім (25 очок), у чемпіонаті U-21 — четвертим (27 очок).

Аванс Тренер Динамо U-19 Костюк: у 16-річних Філатова та Єременка є потенціал (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.