Молоді пасують: Дніпро-1 розгромною перемогою і вилученням завершив турецький збір

Гравці Дніпра-1 протягом дня провели два спаринги на турецькому зборі. Спочатку українці поступилися Локомотиву з Ташкента (0:3), а потім переграли Зету (4:1). Відзначаємо результативні передачі 21-річного півзахисника Олександра Назаренка та 20-річного півзахисника Костянтина Домарацького

На гру проти Локомотива тренерський штаб дніпрян випустив:16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка, 18-річного півзахисника Арсенія Батагова та 18-річного півзахисника Максима Соловйова. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний півзахисник Костянтин Домарацький та 19-річний захисник Сергій Заєць.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На самому початку другого тайму Локомотив відкрив рахунок: м’яч після удару Кодиркулова полетів по якійсь неймовірній траєкторії, змінюючи свій напрямок, що дезорієнтувало Сарнавського і голкіпер Дніпра-1 не зумів відбити удар — 0:1. А на 63-й хвилині Локомотив забив удруге. Не кращим чином на виході зіграв Сарнавський, після чого пішов до лінії воротарської, де Абдуллаєв скористався своїм шансом. На 87-й хвилині гравці Локомотива забили й третій м’яч — 3:0.

Фото scdnipro1.com.ua.

Дніпро-1 — Локомотив (Ташкент) — 0:3

Голи: Кодиркулов (46), Абдуллаєв (63), гравець на перегляді (86).

Дніпро-1: Сарнавський (Махарадзе, 72) — Сафронов, Адамюк, Сваток, Цуріков, Соловйов (Домарацький, 76), Батагов, Вагнер (Заєць, 57), Ярмолюк,  Булеца, Хобленко.

На заключний спаринг Ігор Йовічевіч випустив 21-річного півзахисника Олександра Назаренка. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний воротар Мирослав Зновенко, 19-річний захисник Сергій Заєць та 20-річний півзахисник Костянтин Домарацький.

На 5-й хвилині після передачі Назаренка відзначився Довбик — 1:0. Наприкінці першого тайму Когут подвоїв перевагу дніпрян.

Фото scdnipro1.com.ua.

Другий тайм розпочався за більш рівної гри, але фортуна посміхнулася українцям. Ігнатенко замкнув подачу Домарацького з кутового. На 70-й хвилині Орландіч скоротив відставання у рахунку, але останнє слово було за дніпрянами. Довбик, обігравшись з Когутом, асистував Тейлору. Бразилець увійшов до штрафного по місцю правого форварда та влучно пробив повз голкіпера. Так було встановлено остаточний рахунок.

Дніпро-1 — Зета — 4:1

Голи: Довбик (5), Когут (39), Ігнатенко (68), Тейлор (86) — Орландіч (70).

Вилучення: Вукчевич (50, з правом заміни), Дубінчак (78, з правом заміни).

Дніпро-1: Юрчук (Зновенко, 75) — Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак (Заєць, 79), Ігнатенко, Ді Франко, Назаренко (Домарацький, 63), Когут, Чуже, Довбик.

Шанс Домарацький: тренери довірили подавати стандарти, це велика відповідальність



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.