Юніори Дніпра-1 розгромно поступаються кращій аматорській команді області (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Дніпро-1 U-19 та любительский Скорук. Матч завершився перемогою аматорського колективу — 6:2. За юніорів Дніпра-1 відзначився 17-річний півзахисник Крістіан Свистун

Черговим суперником юніорської команди СК Дніпро-1, яка веде ретельну підготовку до другої частини чемпіонату країни серед команд U-19, стала найсильніша аматорська команда Дніпропетровської області минулого року томаківський Скорук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Не дивлячись на швидко пропущений гол після розіграшу стандарту, юні спортклубівці деякий час цілком гідно протистояли значно досвідченішому опоненту, у складі якого багато виконавців пройшли клуби Професіональної  футбольної ліги. Впевненості додавало і те, що дніпряни зуміли доволі швидко відігратися: на 15-й хвилині Білл розкішним ударом у дев’ятку відновив рівновагу.

Але поступово стала даватися взнаки перевага гостей у класі, в результаті чого ще до перерви Антон Шарко, який тільки минулої осені грав у Першій лізі за ВПК-Агро, оформив дубль, а під завісу тайму відзначився ще один відомий гравець Олексій Разуваєв.

У другому таймі на полі в складі спортклубівців вийшли в основному вихованці дніпровської Академії 2004 року народження, які, звичайно, хотіли себе проявити, але різниця у віці все ж таки була значною. За таких умов гості забили ще два голи, хоча юним спортклубівцям в кінці гри вдалося відповісти результатовною атакою, яку завершив Крістіан Свистун.

Дніпро-1 U-19 — Скорук — 2:6

Голи: Білл (15), Свистун (89) — Пінчук (3), Шарко (19, пенальті, 37), Разуваєв (41), Щербина (52), Коломоєць (66).

Дніпро-1: Охрипчук — Чалий, Головацький, Левченко, Гудов, Матюшенко, Щуров, Ратушний, Кілик, Кобельчук, Білл.

На заміну виходили: Бойко, Костюченко, Козюбенко, Мисляй, Плотко, Прометний, Свистун, Янюк, Кравченко.

Обошли Шахтер: дублеры Мариуполя выиграли турнир памяти Прокопенко



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.