Гол молодого легіонера допоміг Минаю завершити збір розгромом (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Минай та першоліговий Верес. Матч завершився розгромною перемогою команди УПЛ — 4:0. Відзначаємо забитий м’яч 21-річного захисника Міслава Матіча

Василь Кобін з перших хвилин випустив 21-річного захисника Міслава Матіча. У другому таймі у гру увійшов 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

У стартовому складі Вереса не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшли 19-річні захисники Ігор Гук та Артем Данилюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 19-й хвилині Минай відкрив рахунок. Спершу Максим Бабійчук потягнув удар Нурієва зі штрафного. Але вже за мить після подачі від кутового червоно-чорні забули того ж Нурієва на дальній стійці — 1:0.

Ще п’ятнадцять хвилин і Минай подвоїв перевагу. М’яч знайшов руку, здалося, Махнєва у штрафному рівнян і Нурієв оформив дубль.

До завершення гри Минай забив ще двічі. Обидва рази причиною пропущених м’ячів стали позиційні помилки рівнян в обороні. Спершу хет-трик оформив Нурієв. А крапку у грі поставив Міслав Матіч.

Фото фейсбук Миная.

Минай — Верес — 4:0

Голи: Нурієв (19, 35, пенальті, 74), Матіч (88).

Минай: Каніболоцький — Матіч, Карась, Малепе, Книш (Маємбе), Сніжко, Нурієв (Мілевський), Петрусенко (Хахльов), Шиндер (Угочукву), Пиняшко (Шпак), Кожанов (Ахмедзаде).

Верес (1 тайм): Бабійчук — Савошко, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Кучеров, Полюлях, Пасіч, Шестаков, Гегедош.

Верес (2 тайм): Ющишин — Солдат, Гук, Гончаренко (Махнєв, 70), Данилюк, Тимофієнко, Петько, Панасенко, Пасіч (Поворознюк, 75, Пасіч, 87), Сергійчук, Гайдучик.

Бенефіс Коноплянки Два голи за дві хвилини: 18-річний хавбек дебютував за Шахтар з перемоги (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.