Видав дубль і пас: 20-річний хавбек долучився до перемоги Дніпра-1

У контрольному матчі зустрічалися Дніпро-1 та румунський Металоглобус. Матч завершився перемогою українців — 4:1. Відзначаємо дубль 20-річного півзахисника Костянтина Домарацького та гол 16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив: 18-річного півзахисника Арсенія Батагова, 16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка та 20-річного півзахисника Костянтина Домарацького.

У другому таймі у гру увійшли: 18-річний півзахисник Максим Соловйов та 19-річний захисник Сергій Заєць.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Дніпряни активно розпочали гру і на 13-й хвилині відкрили рахунок. Після асисту Ярмолюка відзначився Вагнер. На 28-й хвилині українці подвоїли перевагу. Домарацькій розіграв комбінацію із Цуріковим, і Костянтин влучно пробив низом — 2:0, а вже після наступної атаки дніпрян рахунок став великим — це Ярмолюк завершив комбінацію за участю Хобленка і Домарацького.

На 78-й хвилині Домарацький відзначився дублем, а на 84-й хвилині м’яч престижу забив Херя, який реалізував пенальті — 4:1.

Дніпро-1 — Металоглобус — 4:1

Голи: Вагнер (13), Домарацький (28,78), Ярмолюк (29) — Херя (84, пенальті).

Дніпро-1: Махарадзе — Сафронов, Адамюк, Дуглас, Цуріков, Батагов, Ді Франко, Вагнер (Заєць,64), Ярмолюк (Соловйов, 64), Домарацький,  Хобленко.

Два нулі Дублери Ворскли й Шахтаря не балували голами Ротаня й Петракова (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.