Молодіжка Руха з двома вилученнями програла спаринг у Туреччині (відео)

У контрольну матчі зустрічалися об’єднана команда Руха (U-19/U-21) та МФМ з Нігерії. Спаринг завершився перемогою нігерійців — 2:1. Єдиний м’яч за Рух забив 16-річний півзахисник Іван Варфоломеєв. Відзначимо, що завершували гру українці вдев’ятьох

Рухівці активно розпочали поєдинок і вже на 3-й хвилині заробили право на пробиття 11-метрового удару. Федурко прорвався по правому флангу та прострілив у центр штрафного. Нігерійський захисник не за правилами зіграв проти Бучакчийського — пенальті. Вирок рефері впевнено реалізував Варфоломєєв.  Відігралися нігерійці також з пенальті, який було призначено за гру рукою Харжевського — 1:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

По перерві тренерський штаб Руху здійснив серію замін. Втім, вже на початку другого тайму українці пропустили знову. Півзахисник МФМ метрів з десяти розстріляв ворота Юрія Герети.

Рух (U-19/U-21) — МФМ — 1:2

Гол: Варфоломеєв (4, пенальті).

Вилучення: Шостак (60), гравець на перегляді (88).

Рух U-19/U-21: Бабічин (Герета, 46) — Важинський (Лень, 46), Кітела (Роман, 46), Холод, Харжевський (Савчук, 46), Рогачов (гравець на перегляді, 46), Непейпієв (Квасниця, 46), Бучакчийський (Підгурський, 46), Федурко (Шостак, 46), Варфоломєєв, Русяк.

З перемінним успіхом Юніори Дніпра-1 обмінялися перемогами з Олімпом



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.