Кащук: обіграти Шуховцева в нарди поки що не вдається

Півзахисник Маріуполя Олексій Кащук розповів про підготовку команди до продовження сезону. За словами молодого футболіста, до старту другого кола чемпіонату УПЛ Маріуполь буде готовий

20-річний півзахисник Маріуполя Олексій Кащук у коментарі каналу Футбол розповів про те, як проходить збір маріупольців:

— Що ви робите на зборі у вільний час? Чим може футболіст себе зайняти, коли немає тренувань?

— Всі по-різному. Хтось зараз в кімнаті спить, хтось — у карти грає. Багато хлопців люблять читати. Я ось в нарди прийшов пограти з Ігорем Шуховцевим. Як успіхи? Ігор Вікторович ганяє нас, але нічого ми потихеньку намагаємося давати бій.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Перші ігри другого кола чемпіонату Маріуполь не зможе грати у себе вдома через реконструкцію поля. Ви будете приймати суперників у Запоріжжі. Як в команді на це відреагували?

— У нас уже імунітет виробився на виїзні ігри. Ми, звичайно, засмучені, що не зможемо поки що грати вдома. Але, Слава Богу, Запоріжжі не так далеко від нас. Ми всі з нетерпінням чекаємо чемпіонату.

Кащук (ліворуч) і Очеретько тримають партнерів. Фото fcmariupol.com.

— Як оцінюєте ці збори? Звикли вже до вимог Остапа Маркевича?

— Ми вже достатньо часу працюємо з Остапом Мироновичем. Думаю, вже адаптувалися до вимог тренерського штабу. Ми добре підготувалися на першому зборі. Попереду у нас ще тиждень другого збору, тому, впевнений, до старту другої половини ми будемо повністю готові.

Не знадобився Вихованець Чорноморця більше не потрібен Маріуполю



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.