Із 16-річним дебютантом: Карабін і Лях допомогли Руху знищити казахського суперника

У контрольному матчі зустрічалися Рух та казахський Акжаїк. Матч завершився розгромною перемогою українців — 4:1. Відзначаємо забиті м’ячі 18-річного нападника Ярослава Карабіна та 20-річного нападника Ростислава Ляха

Іван Федик з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Дениса Слюсара, 19-річного півзахисника Івана Литвиненка, 19-річного півзахисника Олексія Сича, 20-річного півзахисника Остапа Притулу, 18-річного нападника Ярослава Карабіна та 20-річного нападника Ростислава Ляха.

У другому таймі у гру увійшов 16-річний півзахисник Іван Варфоломєєв, який дебютував за основну команду Руха.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 11-ій хвилині рухівці відкрили рахунок. Іван Литвиненко віддав розкішну передачу з лівого флангу у центр карного майданчика на самотнього Кондракова. Данііл розстріляв кіпера казахського клубу.

Під завісу першого тайму «рухівці» видали феєричну п’ятихвилинку, під час якої забили тричі.

Спершу спрацювала триходівка. Литвиненко віддав на хід передачу Притулі. Остап підключив до атаки Карабіна. Юний нападник влучно пробив у дальній кут — 2:0.

За мить невтомний Карабін розігнав атаку центром поля та віддав асист на Ляха. Ростислав з лінії штрафної площі пробив у дальній кут. М’яч не без допомоги рикошету залетів у ворота Акжаїка — 3:0.

Масну крапку в першому таймі поставив Данііл Кондраков, який оформив дубль. Нападник Руха зібрав на собі одразу чотирьох захисників Акжаїка у карному майданчику суперника та пробив з-під ноги оборонця — 4:0.

Гравці Аджаїка змогли забити лише м’яч престижу. Відзначився В’яткін.

Рух — Акжаїк — 4:1

Голи: Кондраков (11, 43), Карабін (39), Лях (41) — В’яткін (57).

Рух: Мисак — Слюсар, Веремієнко, Ґліха, Копина, Литвиненко, Сич, Карабін (гравець на перегляді, 65), Притула (Варфоломєєв, 65), Лях, Кондраков.

Виручав Тренер Олімпіка випустив у спарингу 18-річного голкіпера, той пропустив тільки з пенальті (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.