Навіть з автоголом суперника і трьома талантами Олександрія не обіграла ЦСКА (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Олександрія та болгарський ЦСКА 1948. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо появу у стартовому складі Олександрії одного гравця з реєстру Золотого Таланту

Володимир Шаран з перших хвилин випустив 20-річного захисника Олександра Мельника. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний захисник Валерій Самар і 20-річний півзахисник Микита Дудка.

Рахунок в матчі було відкрито в самій кінцівці першого тайму, коли після прострілу Артема Сітала в штрафну суперника гравець софійського клубу зрізав м’яча у власні ворота.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Болгарська команда зрівняла рахунок в середині другого тайму. Олександр Александров перехопив м’яча в центрі поля, після чого пройшов до штрафної і класно пробив здалеку — без шансів для екс-кіпера молодіжної збірної України Олега Білика.

Олександрія — ЦСКА 1948 — 1:1

Голи: Юсеін (44, у свої ворота) — Александров (73).

Олександрія (1-й тайм): Паньків — Пашаєв, Мельник, Дубра, Бондаренко, Вантух — Банада, Гречишкін — Ковалець, Сітало, Третьяков.

Олександрія (2-й тайм): Білик — Лучкевич, Самар, Бабогло, Мірошниченко — Мишенко, Калюжний, Дришлюк (Дудка), Глоба (Новіков), Шастал — Устименко.

Прийдуть славолюбні дублери Молоді футболісти на зборах клубів УПЛ: найбільше у Маріуполя, найменше взяв Олімпік



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.