Молодіжка Динамо переграла команду Другої ліги за дві хвилини

Молодіжна команда Динамо провела спаринг з друголіговим Діназом. Матч завершився перемогою Динамо U-21 — 2:1. За киян забивали 18-річний захисник Данило Скорко та 19-річний півзахисник Ярослав Надольський

Молодіжна команда Динамо готується до другої частини сезону на клубній базі у Кончі-Заспі, проводячи дворазові тренування.

Підопічні Юрія Мороза провели спаринг із представником Другої ліги України, вишгородським Діназом. У ньому з рахунком 2:1 перемогу здобули динамівці. У складі киян відзначився Данило Скорко на 51-й хвилині, а на 52-й хвилині забив Ярослав Надольский.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Детальніше про контрольний поєдинок офсайту Динамо розповів асистент старшого тренера U-21 Сергій Шматоваленко:

— В епізоді з голом Скорка була передача з флангу, Данило прийняв м’яч у штрафній справа і пробив у дальній кут. У другому голі Єфименко пройшов по флангу, зробив передачу у штрафний майданчик і Надольский головою переправив м’яча у ворота.

Фото фейсбук Діназа.

Ми мали перевагу, домінували на полі. Спочатку багато чого не виходило, потім узяли ініціативу у свої руки. Робочий процес йде, збори протікають, з кожною грою інтенсивність підвищується, футболісти грають по 60-70 хвилин.

Динамо — Діназ — 2:1

Голи: Скорко (51), Надольський (52) — Дмитренко (55).

На 73-й хвилині гравець на перегляді (Діназ) не реалізував пенальті (воротар).

За досвідом Молодий хавбек Динамо сподобався Олександру Рябоконю



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.