20-річний нападник поставив крапку у розгромі Сельти (відео)

У матчі 18-го туру іспанської Прімери зустрічалися Сельта та Вільярреал. Матч завершився розгромною перемогою гостей — 4:0. Один із м’ячів у свій актив записав 20-річний нападник Фер Ніньо

Тренерський штаб Сельти з перших хвилин випустив 20-річного півзахисника Мігеля Баезу.

У складі Вільярреала з перших хвилин вийшов 20-річний нападник Фернандо Ніньо. У другому таймі у гру увійшов 18-річний півзахисник Еремі Піно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Долю матчу було вирішено ще у першому таймі. Вже на 31-й хвилині матчу рахунок був 4:0 на користь гостей. Вільярреал забивав дуже легко і часом елегантно: Парехо своїм ассистом вивів Херарда Морено один на один, Гомес після пасу Трігероса теж забивав без особливих перешкод, Фернандо Ніньо і собі скористався дірами в захисті Сельти. Для молодого нападника це третій м’яч у нинішньому сезоні.

Ще один гол треба відзначити особливо: Парехо закрутив м’яча прямим ударом зі штрафного з флангу, хоча виконував, очевидно, подачу.

Сельта — Вільярреал — 0:4

Голи: Херард Морено (5), Гомес (14), Парехо (19), Ніньо (31).

Сельта: Рубен — Мальо, Араухо, Йокушлу, Суарес, Пейнадо (Гонсалес, 73), Олас, Мурільо, Мендес, Баєс (Хольсгров, 46), Міна.

Вільярреал: Асенхо — Альбіоль, Пареха, Трігерос (Коклен, 86), Пенья, Морено, Капу (Чуквезе, 66), Торрес, Ніньо (Піно 66), Гомес (Бакка, 79), Педраса (Хауме, 86).

Долучився 18-річний хавбек голом допоміг Мессі здолати Атлетик (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.