Динамо налякало легіонера штрафами: перемовини призупинилися

Трансфер 19-річного півзахисника Ліеля Абади у київське Динамо може зірватися. Президент Маккабі (Петах-Тиква) незадоволений окремими умовами контракту

Перемовини щодо трансферу молодого півзахисника Ліеля Абади проходять непросто. Президент Маккабі із Петах-Тикви Аві Лузон отримав попередній контракт Ліеля, але окремі деталі угоди його не влаштували.

Як повідомляє One, йдеться про покарання за дисциплінарні порушення (приміром, за запізнення на тренування). Сумарно такі прояви недисциплінованості можуть «коштувати» футболісту 80 відсотків зарплатні. Президент Аві Лузон, який водночас виступає і агентом півзахисника, відправив у Київ деякі правки, але Динамо їх не прийняло. Після цього перемовини були тимчасово призупинені.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Очікується, що новий етап переговорів розпочнеться вже 5 січня. За його результатами буде відома доля трансферу Ліеля. Якщо ж президента ізраїльського клубу не влаштує підсумок домовленостей, то він може накласти вето на переїзд в Україну. На фоні цих подій, півзахисника включили у заявку на найближчий матч чемпіонату, який пройде 4 січня.

19-річний Абада — гравець молодіжної збірної Ізраїлю, за яку провів п’ять матчів. За першу команду Маккабі він забив 11 голів в 51 матчі. Нагадаємо, що Динамо мало заплатити за молодого хавбека 5 мільйонів євро.

Зауважимо, раніше повідомлялось, що кияни погодили трансфер 19-річного гравця Маккабі Петах-Тіква. Цю інформацію підтвердив і батько футболіста.

Знай наших! 19-річний Трубін із Шахтаря — найкращий молодий голкіпер року в Європі

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.