Сім’я 19-річного хавбека готується летіти у Київ, підписувати контракт із Динамо

Півзахисник Маккабі (Петах-Тиква) Ліел Абада веде перемовини щодо підписання контракту з київським Динамо. Батько молодого півзахисника підтвердив цю новину

Вінгер Маккабі з Петах-Тикви Ліел Абада може невдовзі приєднатися до Динамо. Батько 19-річного ізраїльтянина Ронен підтвердив угоду з київським клубом.

«Угоду закрито, залишилося лише домовитися про деякі технічні деталі. Ми дуже схвильовані і думаємо про переїзд 19-річного хлопця в Україну, але це приємні турботи», — сказав Ронен.

Повідомляється, що Абада у вівторок вилетить в Україну і підпише контракт з Динамо. У свою чергу, голова Маккабі (Петах-Тиква) Аві Лусон заявив, що клуби ще не досягли домовленості.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Трансфер Абаді обійдеться Динамо у 5 мільйонів євро. Також ізраїльський клуб отримає 20% від наступного продажу гравця. Інтерес до вінгера виявляв і донецький Шахтар.

У поточному сезоні Абада провів 13 матчів в чемпіонаті Ізраїлю, відзначившись трьома голами і чотирма результативними передачами.

Динамо очолює турнірну таблицю УПЛ, випереджаючи Шахтар на одне очко. Маккабі (Петах-Тиква) йде на третьому місці в чемпіонаті Ізраїлю.

Попередження Агент Кухаревича: на Миколу впливають інші люди, гравець може постраждати



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.