Агент Кухаревича: на Миколу впливають інші люди, гравець може постраждати

Агент 19-річного нападника Руха Миколи Кухаревича Ярослав Зварич (на фото) розповів про пропозиції від клубів щодо трансферу юного футболіста. Скаут готовий боротися до кінця за свого клієнта

Агент форварда Руха Миколи Кухаревича Ярослав Зварич готовий боротися за свого підопічного до останнього.

«Ми в нормальних відносинах з Миколою, продовжуємо спілкуватися, — говорить Зварич у коментарі виданню Tribuna. — На нього впливають інші люди — з однієї з найбільших агентських компаній в Україні.

Коли футболіст почув про Левен і про те, що це фарм-клуб Лестера, йому одразу стало цікаво. У нас хороші відносини з Лестером і Бренданом Роджерсом. Коли він працював у Селтіку — був інтерес до 21-річного Данила Бескоровайного, але ДАК його не відпустив. Про Мар’яна Шведа першу інформацію Роджерс отримав від мене.

Що робити? Фото fcrukh.com.

Саме цей клуб вищої ліги Бельгії зробив першу офіційну пропозицію Руху по Кухаревичу. Зрозуміло, що безпосередньо в Лестер зараз Микола потрапити не може, тому що не грає за збірну — складно отримати робочу візу. Але в Левені його бачили в першій команді. Не так, як в Андерлехті.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Якщо Кухаревич підпише контракт з іншим агентством і перейде в інший клуб без нашої участі — природно, ми підемо в суд і будемо захищати свої права. Ні агенти, ні клуби не постраждають, постраждає сам футболіст. Просто він цього ще не розуміє».

… а гроші завтра Після медогляду в Андерлехті Кухаревич гратиме за Рух до літа 2021 року

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.