Кухаревич дебютним голом в УПЛ допомагає Руху здобути першу перемогу у чемпіонаті

У заключному матчі суботи у 13-му турі Прем’єр-ліги зустрічалися Рух та Дніпро-1. Гра проходила на Арені Львів. У складах команд вийшло четверо гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Руха — 4:1. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного нападника Миколи Кухаревича. Для нього це дебютний м’яч у Прем’єр-лізі

Іван Федик довірив місце у стартовому складі 19-річному нападнику Миколі Кухаревичу. У запасі залишалися:20-річний захисник Давід Зец і 20-річний півзахисник Остап Притула.

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Олександра Сафронова, 20-річного півзахисника Олександра Назаренка та 16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Мирослав Зновенко, 20-річний півзахисник Домарацький Костянтин, 21-річний півзахисник Сергій Булеца, 19-річний захисник Сергій Заєць, 19-річний півзахисник Ховайко Кирило та 18-річний півзахисник Арсеній Батагов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі вже на 4-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Після асисту Климчука відзначився Федорчук — 1:0. На 14-й хвилині за грубу гру попередження отримав Ярмолюк. На 24-й хвилині після удару Климчука і рикошету від Логінова м’яч влучив у стійку. На 36-й хвилині підопічні Федика подвоїли свою перевагу. Після асисту Русина відзначився Федорчук — 2:0. Дубль досвідченого півзахисника.

На останній хвилині першого тайму рахунок став розгромним. Кухаревич з розвороту пробив у дальню дев’ятку — 3:0. Для молодого нападника це дебютний м’яч в УПЛ. На цьому команди завершили першу половину зустрічі. Дніпряни провалили перший тайм як у захисті, так і в нападі.

Після перерви у гру увійшли Батагов та Булеца. Гравці Руха спокійно втримують комфортний для себе результат. У гостей нічого не виходило в атаці. На 84-й хвилині дніпряни все ж забили гол престижу. Відзначився Сваток — 3:1. На 85-й хвилині у гру увійшов Костянтин Домарацький. Для молодого півзахисника це дебют в УПЛ.

На 86-й хвилині Климчук забив четвертий м’яч для Руха у матчі — 4:1. На 90-й хвилині у гру увійшли Притула та Зец. Для Давіда це дебют в УПЛ. Для львівської команди це дебютна перемога в УПЛ.

Рух — Дніпро-1 — 4:1

Голи: Федорчук (4, 36), Кухаревич (45), Климчук (86) — Сваток (84).

Рух: Бандура — Гагун (Копина, 90), Білий, Стаменковіч (Зец, 90), Мисик, Мартинюк, Федорчук, Русин, Климчук (Притула, 90), Бойчук, Кухаревич (Кондраков, 68).

Дніпро-1: Сарнавський — Сваток, Адамюк, Логінов (Батагов, 46), Ігнатенко, Сафронов, Кравченко, Назаренко (Домарацький,85) Довбик, Ярмолюк (Булеца, 46), Хобленко (Коркішко, 62).

Чемпіонат U-19 Сапуга тричі бив пенальті Дніпру-1, забив два і Рух вирвався на третє місце (відео)

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (27%, 92 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (25%, 83 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (16%, 52 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (11%, 38 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (8%, 26 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (4%, 15 голосов)
  • Орест Костык (Львов) (3%, 9 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехия) (2%, 6 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 5 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания, D2) (1%, 5 голосов)
  • Иван Будняк (ВПК-Агро, D2) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 160

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.