Динамо та Колос видали суперматч, Миколенко взяв участь у моментах з двома пенальті

У матчі 13-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Колос. Гра проходила у Києві, на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2

Мірча Луческу довірив місце у складі: 20-річному захиснику Олександру Сироті, 21-річному захиснику Віталію Миколенку, 21-річному захиснику Денису Попову, 22-річному півзахиснику Миколі Шапаренку, 20-річному нападнику Владиславу Супрязі.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Ілля Забарний, 21-річний півзахисник Тудор Белуце, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв.

Руслан Костишин з перших хвилин випустив 22-річного захисника Матію Рома. Для словенського легіонера це дебют у стартовому складі Колоса.

У запасі залишилися: 21-річний воротар Євгеній Кучеренко, 19-річний півзахисник Мамаду Данфа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

З перших хвилин динамівці взяли м’яч під контроль, проте гравці Колоса організовано захищалися. Підопічні Костишина грали за рахунок швидких контратак. Гості вирівняли гру під середину першого тайму.  За 20 хвилин команди не створили жодного моменту. На 25-й хвилині після прострілу Миколенка Супряга пробив паралельно лінії воріт. Молодий нападник не влучив у порожні ворота. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Дуже непроста перша половина зустрічі для лідера чемпіонату.

На першій хвилині другого тайму Миколенко відмахнувся і влучив в обличчя Селезньова. Після перегляду VAR арбітр призначив пенальті і показав попередження молодому захиснику Динамо. Пенальті без проблем реалізував Селезньов — 0:1. На 52-й хвилині Шепелєв зіграв прямою ногою проти Чорноморця. Після перегляду VAR арбітр вилучив півзахисника Динамо. Жахливий початок тайму для Динамо. На 62-й хвилині попередження за розмови отримав Шапаренко.

На 70-й хвилині Максименко збив Вербича, не давши гравцю Динамо вийти один на один. Ігор Пасхал знову пішов дивитися VAR і вилучив захисника Колоса. На 73-й хвилині Селезньов зфолив на Миколенку і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Циганков — 1:1. На 84-й хвилині Циганков забиває другий м’яч у матчі і виводить Динамо уперед. У наступній атаці гравці Колоса зрівнюють рахунок. Антюх пройшов флангом, завдав потужного удару і м’яч з рикошетом від Миколенка залетів у ворота — 2:2. У компенсований час у гру увійшов Лєднєв.

У підсумку, надзвичайно інтригуюча та скандальна гра завершилася результативною нічиєю — 2:2. У Динамо 30 очок, у Колоса — 18. Кияни йдуть на зимову паузу на першому місці.

Динамо — Колос — 2:2

Голи: Циганков (74, пенальті, 84) — Селезньов (49, пенальті), Антюх (87).

Вилучення: Шепелєв (54) — Максименко (72).

Динамо: Бущан — Сирота (Караваєв, 46), Миколенко, Попов, Кендзьора, Шепелєв, Шапаренко (Лєднєв, 90+5), Андрієвський (Сидорчук, 64), Родрігес (Гармаш, 46), Циганков, Супряга (Вербич, 46).

Колос: Волинець — Ром, Петров, Максименко, Чорноморець, Мілько (Новак, 76), Оріховський, Костишин (Задоя,61), Ільїн (Морозко ,81), Антюх, Селезньов (Лисенко, 81).

Чемпіонат U-21 Динамо громить Колос і завершує 2020 рік одноосібним лідером (відео)

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков ноября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (27%, 92 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (25%, 83 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (16%, 52 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (11%, 38 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (8%, 26 голосов)
  • Кирилл Меличенко (Минай) (4%, 15 голосов)
  • Орест Костык (Львов) (3%, 9 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехия) (2%, 6 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 5 голосов)
  • Ярослав Мейхер (Логроньес, Испания, D2) (1%, 5 голосов)
  • Иван Будняк (ВПК-Агро, D2) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 160

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.