Нападник української молодіжки вперше потрапив до заявки Нюрнберга

18-річний нападник Нюрнберга Ерік Шуранов увійшов до заявки на матч 10-го туру другої німецької Бундесліги. Для молодого українця це дебютне потрапляння до заявки основної команди. Матч між Падерборном та Нюрнбергом завершився перемогою Нюрнберга — 2:0

У складі Нюрнберга на полі з’явився 19-річний захисник Том Краус. У запасі залишилися:  21-річний захисник Фабіан Нюрнбергер, 21-річний захисник Ноель Кноте і 18-річний форвард Ерік Шуранов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Молодий український нападник Ерік Шуранов на полі не з’явився. Відзначаємо, що для Шуранова це дебютне потрапляння до заявки основної команди Нюрнберга у чемпіонаті Німеччини. Нагадаємо, що Шуранов за три матчі Нюрнберга U-19 забив сім м’ячів.

Щодо матчу, то гості шидко відкрили рахунок у матчі. На 8-й хвилині відзначився Робін Хак. На початку другого тайму Фелікс Локемпер збільшив перевагу Нюрнберга.

Команда українця на даний момент посідає 12-те місце.

Падерборн — Нюрнберг — 0:2

Голи: Хак (8), Локемпер (49).

Нюрнберг: Матеніа — Мул, Краус (Нюрнбергер, 78), Серенсен, Хандверкер, Доведан (Кноте, 78), Гайс (Зорг, 87), Хак (Шлойзенер, 39), Валентіні, Шаффлер (Вура, 87), Лкемпер.

Наши за границей Бронза Аусси, прорыв Таловерова, шанс Мейхера: успехи молодых украинских футболистов за границей

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.