Знані бомбардири помогли Зорі U-19 розгромити дніпрян (відео)

У другому недільному матчі 12-го туру чемпіонату U-19 зустрілися Зоря й Дніпро-1. Господарі без усілякої поваги поставилися до гостей, набили їм повну торбу голів і майже наздогнали дніпрян у таблиці

Наприкінці першої частини поточного юніорського чемпіонату Зоря U-19 опинилася на незвичній для себе позиції: йшла аж одинадцятою (13 очок). Дніпро-1 базувався на шостій позиції і мав прекрасні шанси у разі успіху зазіхнути навіть на місце у трійці.

Не судилося. Ще у першому таймі гості пропустили двічі, при цьому започаткував підсумковий розгром 18-річний хавбек Лук’янченко, котрий забив свій дебютний гол у чемпіонатах U-19 (у минулому сезоні в нього 15 матчів, у цьому — 9).

Долучилися до погрому Златьєв (третій гол у турнірі) і Нерух (5 голів, а ще два — у чемпіонаті U-21). Й тепер Зоря вже на 8-й позиції, Дніпро-1 — рядком вище.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Зоря U-19 — Дніпро-1 U-19 — 5:0

Голи: Володимир Лук’янченко (23), Злат Златьєв (33), Юрій Дудник (50), Данило Сербінов (71), Віталій Нерух (78).

Зоря U-19: Сапутін, Єлець, Дудник (Басовський, 81), Мельник, Кисіль (Яриш, 84), Нагнойний, Златьєв (Євтушенко, 69), Тузенко, Лук’янченко, Лєгостаєв (Нерух, 64), Сербінов (Меленчук, 81).

Тренер: Василь Баранов.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Кобельчук, Файдор (Гудов, 81), Попов, Головацький, Бойко (Янюк, 68), Копил, Матюшенко, Кілик (Мисляй, 46), Кравченко (Свистун, 46), Маловічко (Ківінда, 70).

Тренер: Віктор Біцюра.

Чемпіонат U-19: Динамо ще за два тури до фінішу виграло першу частину турніру



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.