Герой матчу проти Лестера дебютує у стартовому складі Зорі

У матчі 12-го туру Прем’єр-ліги зустрінуться Зоря та Дніпро-1. Гра пройде у Запоріжжі, на стадіоні Славутич-Арена. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренери Зорі та Дніпра-1 визначилися зі складами на матч 12-го туру УПЛ. Віктор Скрипник довірив місце у старті 19-річному нападнику Аллахяру Сіядманешу. Для іранського форварда це дебют у стартовому складі Зорі.

У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний, 20-річний захисник Максим Агапов та 22-річний нападник Максим Луньов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив: 16-річного півзахисника Єгора Ярмолюка та 20-річного півзахисника Олександра Назаренка.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Мирослав Зновенко, 19-річний захисник Богдан Жінчин, 18-річний півзахисник Арсеній Батагов, 19-річний захисник Сергій Заєць, 18-річний півзахисник Максим Соловйов, 20-річний півзахисник Костянтин Домарацький, 19-річний півзахисник Кирило Ховайко, 19-річний півзахисник Владислав Шинкаренко, 19-річний півзахисник Данило Полонський.

Зоря: Васіль — Циганікс, Абу Ханна, Вернидуб, Фаворов, Іванісеня, Юрченко, Назарина, Кабаєв, Громов, Аллахяр.

Дніпро-1: Сарнавський — Сваток, Адамюк, Логінов, Ігнатенко, Ді Франко, Кравченко, Назаренко, Коркішко, Ярмолюк, Хобленко.

Чемпіонат U-21 Коли на заваді Гора: юний форвард видав дубль і залишив Зорю без очок (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.