Фернандо та Соломон долучилися до розгрому Миная (відео)

У матчі 12-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Шахтар та Минай. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складі Шахтаря шістьох гравців з реєстра Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Шахтаря — 5:1. Звертаємо увагу на забиті м’ячі 21-річних півзахисників Манора Соломона та Фернандо

Тренери Миная та Шахтаря вже визначилися зі складами на матч 12-го туру УПЛ. Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 20-річного захисника Вітао, 21-річних півзахисників Соломона та Фернандо, 21-річного захисника Валерія Бондаря та 20-річного півзахисника Маркоса Антоніо.

У запасі залишилися: 22-річний захисник Додо, 21-річний пізахисник Сіпріано, 20-річний півзахисник Тете, 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 18-річний нападник Богдан В’юнник.

Василь Кобін не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний воротар Таран Ілля, 21-річний півзахисник Олексій Хахльов, 20-річний захисник Міслав Матіч, 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 16-й хвилині Фернандо відправив м’яча у порожні ворота, але після перегляду VAR гол було скасовано через офсайд. На 20-й хвилині після удару Фернандо м’яч влучив у Допілку і залетів у ворота. Це автогол — 1:0. Через хвилину вже сам Фернандо відзначився після асисту Болбата — 2:0.

На 30-й хвилині Соломон збільшив перевагу  Шахтаря — 3:0. На 35-й хвилині Нурієв зі штрафного скоротив відставання у рахунку — 3:1. Перший тайм завершився за комфортної переваги Шахтаря.

На початку другого тайму рахунок став розгромним. Після прострілу зі штрафного Матвієнко забив п’ятою — 4:1. На 52-й хвилині Вітао збив Нурієва і після перегляду VAR було призначено пенальті. Нурієв «з точки» влучив у поперечину. Гравець Минаю по-піжонськи підсік м’яча.

На 61-й хвилині у гру увійшов Міслав Матіч. На 64-й хвилині Тайсон влучив у поперечину. На 70-й хвилині у гру увійшли Тете та В’юнник, а на 71-й — Хахльов. На 73-й хвилині В’юнник пробив по воротам, м’яч влучив у ноги Лопирьонку і залетів у ворота — 5:1. Другий автогол у матчі.

Гра завершилася розгромною перемогою Шахтаря. У нього тепер 26 очок, у Миная — 9.

Шахтар — Минай — 5:1

Голи: Допілка (20, автогол), Фернандо (21), Соломон (30), Матвієнко (49), Лопирьонок (73, автогол) — Нурієв (35).

Нереалізований пенальті: Нурієв (55).

Шахтар: Трубін — Матвієнко, Бондар, Вітао (Степаненко, 80), Болбат, Майкон, Маркос Антоніо (Тете, 70), Алан Патрік, Тайсон (В’юнник, 70), Соломон, Фернандо (Марлос, 65).

Минай: Каніболоцький — Допілка (Матіч, 61), Саків (Малепе, 77), Шиндер, Кожанов, Ткачук (Хахльов, 71), Пиняшко, Нурієв (Карноза, 61), Лопирьонок, Голодюк (Сніжко, 71), Маємбе.

Чемпіона U-19 17-річний форвард вдруге вийшов у старті Шахтаря й розпочав розгром Миная (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.