Львів вдев’ятьох втримав нічию у грі з Інгульцем: Мкомола заробив пенальті

У стартовому матчі 12-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Львів та Інгулець. Гра проходила на Арені Львів. Відзначаємо появу у складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Віталій Шумський з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Ореста Костика, 21-річного захисника Маруана Міхобі, 22-річного пізахисника Володимира Якімця та 21-річного нападника Назарія Нича. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Олександр Романчук, 20-річний нападник Артур Ременяк, 20-річний нападник Феліпе, 21-річний півзахисник Остап Малашевський.

Сергій Лавриненко довірив місце у складі 20-річному нападнику Оскару Мкомолі. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Деніс Янаков, 20-річний нападник Володимир Білоцерковець та 21-річний нападник Михайло Плохотнюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команди обережно розпочали гру. На 22-й попередження отримав Міхобі. Перший небезпечний момент у матчі було створено на 30-й хвилині. Після прострілу Кучеренка Балан не влучив у площину воріт.

На 41-й хвилині м’яч після удару Мкомоли влучив у руку Кравчуку. Арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті реалізував Бартуловіч — 0:1. У компенсований час попередження отримав Мкомола. На 45+2 хвилині Сабіно зрівняв рахунок у матчі — 1:1.

У другому таймі характер гри не змінився. Було багато боротьби, але без особливих загострень. У команд відчувалися проблеми з конструктивом. На 68-й хвилині небезпечно пробивав Захарків, але м’яч пролетів повз ворота. На 78-й хвилині попередження отримав Якімець.

На 81-й хвилині Львів залишився у меншості. Другу жовту отримав Грисьо. На 86-й хвилині за другу жовту арбітр вилучив Шину. На 88-й хвилині у гру увійшов Романчук. У компенсований час Костик врятував свою команду, зберігши нічийний результат.

У Львова тепер вісім очок, в Інгульця — 11.

Львів — Інгулець — 1:1

Голи: Сабіно (45+2,) — Бартуловіч (42, пенальті).

Вилучення: Грисьо (81), Шина (86).

Львів: Костик — Міхобі, Махмутовіч, Кравчук (Захарків, 63), Чір’як (Романчук, 88), Якімець, Сабіно, Шина, Грисьо, Казлаускас (Клименчук, 72), Нич.

Інгулець: Шуст — Запорожець, Кучеренко, Павлов, Балан, Лупашко (Коваленко, 70), Семенко, Квасний (Синьогуб, 84), Бартуловіч, Мкомола (Козак, 54), Сітчінава.

Чемпіонат U-21 Лідер Львова Ременяк забив двічі, дісталося дебютанту (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.