Тренер Лестера Роджерс: у мачі із Зорею молоді гравці мають показати свої таланти

Наставник Лестера Брендон Роджерс визначився із заявкою на матч 5-го туру Ліги Європи проти Зорі. Звертаємо увагу, що до Запоріжжя не прилетіли лідери команди — Варді та Шмайхель. Шанс проявити себе отримають молоді гравці. За словами тренера, для молоді буде унікальний шанс зіграти на міжнародному рівні

Ряд зіркових гравців Лестера — форвард Джеймі Варді, захисник Джонні Еванс і воротар Каспер Шмайхель — взагалі не прилетіли на матч ЛЄ із Зорею.

Зазначеним гравцям, а також півзахиснику Юрі Тілемансу, наданий відпочинок перед грою з Шеффілд Юнайтед в чемпіонаті Англії, що відбудеться найближчими вихідними.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

За словами наставника Лестера Брендона Роджерса, шанс проявити себе отримують молоді гравці:

— Ми хочемо вигравати кожен матч. Це унікальна можливість для молодих гравців проявити себе, їх мета показати себе на такому рівні і довести, що вони в справі.

— Деякі футболісти основи, такі як Шмейхель і Варди, не прилетіли в Україну. Ви дали відпочити гравцям основи чи даєте шанс молодим гравцям резерву проявити себе?

— Так, ми залишили вдома кількох ключових гравців, вони з нами не прилетіли. Ті гравці, які не прибули, вони нам важливі в національному чемпіонаті і в інших змаганнях, тому було прийнято таке рішення дати їм невеличкий перепочинок перед ключовими матчами. Всі інші гравці мають хороший настрій на гру, всі рвуться грати, молоді гравці повинні будуть показати свої здібності.

Тренування Лестера у Запоріжжі. Фото lcfc.com.

Зоря зіграє з Лестером сьогодні о 19:55 за київським часом. Перший матч команд в Англії завершився перемогою господарів — 3:0.

Після чотирьох турів команда Роджерса очолює групу G і йде без поразок. Зоря — четверта з трьома очками.

Не втримали Роналду обіграв молодих захисників Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.