Юний нападник Маріуполя вилікувався від коронавірусу, але зі Львовом може й не зіграти

19-річний форвард Маріуполя Данило Сікан здав негативний тест на Covid-19. Таким чином, молодий футболіст може допомогти своїй команді у матчі 11-го туру Прем’єр-ліги проти Львова. Також повернеться на тренерську лаву головний тренер Маріуполя Остап Маркевич

Повторний тест у головного тренера Маріуполя Остапа Маркевича виявився негативним і він відправився до Львова, де сьогодні його підопічні проведуть черговий календарний поєдинок чемпіонату УПЛ.

Також повинен з’явитися в розташуванні Маріуполя 19-річний молодий нападник Данило Сікан. Під час перебування в молодіжній збірній України він здав позитивний тест на коронавірус, перебував на самоізоляції й видужав.

«До нас вже приєднався Данило Сікан. Але поки важко сказати, чи зможе він зіграти. Будемо дивитися, тестувати його», — відзначив тренер азовців Олександр Іванов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Щодо сімох футболістів, які також заразилися в Маріуполі, то повторні тести у них теж виявилися негативними, однак в кращому випадку вони допоможуть команді вже у кубковому поєдинку з Вересом 2 грудня.

Нагадаємо, що поєдинок 11 туру чемпіонату УПЛ Львів — Маріуполь розпочнеться сьогодні о 19:00.

Чемпіонат U-21 Маріуполь здобув вольову перемогу на Соколі й повернувся у топ-5 (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.