Маріуполь U-21 здобув вольову перемогу на Соколі й повернувся у топ-5 (відео)

Після зовсім нетривалої паузи сьогодні поновився чемпіонат U-21. У стартовому матчі 11-го туру зустрілися Львів та Маріуполь, сильнішими виявилися гості з берегів Азовського моря

На львівському стадіоні Сокіл молодіжки Львова й Маріуполя відкрили сьогодні вже 11-й тур чемпіонату U-21. Господарі мали чудову нагоду обійти суперника в таблиці: перед матчем у галичан було 11 очок, в азовців — 13.

Та переграти підопічних Сергія Грибанова не вдалося, вони й так не вигравали у двох останніх матчах поспіль. Хоча відкрили рахунок саме господарі, обікравши захисників і розстрілявши воротаря впритул на 44-й хвилині.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Такий рахунок тримався аж до 73-ї хвилини, поки гостям не вдалися хороша подача зі штрафного з лівого флангу та точний удар головою. А на 82-й хвилині стрімка атака тим самим лівим флангом завершилася прострілом і ще одним влучним добиванням від азовців.

Ця виїзна звитяга значно покращила турнірне становище Маріуполя, із сьомого місця він перескочив на п’яте. Львів залишився у таблиці дев’ятим.

Львів U-21 — Маріуполь U-21 — 1:2

Голи: Остап Малашевський (44) — Мирослав Трофимюк (82).

Львів U-21: Лалак — Савошко, Михайлів, Григоращук, Демків (Пентелейчук, 63), Малашевський, Ременяк (Гураль, 85), Хімчак, Челіч (Топчій, 46), Чір’як (Крушинський, 46), Феліпе (Шута, 46).

Тренер: Віталій Шумський.

Маріуполь U-21: Поспєлов — Велєв, Мамросенко, Шушко, Романюк, Співак (Поталов, 89), Вискребенцев, Прокопчук, Кожевніков, Плакса (Трофимюк, 46), Літюк (Козицький, 68).

Тренер: Сергій Грибанов.

Чемпіонат U-21: Рух прибився до лідерів, і тепер триматиме іспит в Олександрії



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.