Голанд про дебют Мукоко: цей хлопець ще зовсім юний, а такий талановитий

20-річний нападник дортмундської Боруссії Ерлінг Голанд поділився своїми враженнями від дебюту 16-річного одноклубника Юссуфа Мукоко. За словами норвежця, Мукоко зараз є головним талантом у світі

Нападник дортмундської Боруссії Ерлінг Голанд, який днями виграв нагороду Golden Boy-2020 року, оцінив талант свого 16-річного партнера Юссуфа Мукоко, який дебютував за першу команду джмелів у поєдинку 8-го туру німецької Бундесліги проти Герти (5:2). Сам Голанд оформив у тому матчі покер, забивши чотири м’ячі за 15 хвилин.

«Я думаю, що він найбільший талант світового футболу на даний момент», заявив Ерлінг Голанд в коментарі для ESPN.

На питання про порівняння молодого камерунського гравця з собою Голанд відповів: «Мені вже більше двадцяти років, я вже досить подорослішав, а цей хлопець ще зовсім юний.»

Мукоко йде на рекорд. Фото Reuters.

Дебютом юного футболіста залишився задоволений і головний тренер Боруссії Люсьєн Фавр: «Мукоко тренується з нами всього 14 днів. Здорово, що він зіграв свій перший матч в Бундеслізі, але йому, звичайно ж, потрібно ще багато працювати, він ще дуже-дуже молодий. У нас є достатньо атакуючих футболістів і багато хто з них у цьому матчі не грали».

Нагадаємо, що вийшовши на поле на 85-й хвилині поєдинку чемпіонату Німеччини проти Герти, Юссуфа Мукоко став наймолодшим дебютантом в історії турніру. Він вийшов на поле у ​​віці 16-ти років і одного дня. Відзначимо, що правилами німецької Бундесліги заборонено участь в поєдинках гравців до 16 років, так що побити рекорд Мукоко буде практично неможливо.

Акі лев Наймолодший дебютант Бундесліги Мукоко: якщо є мрія, ви повинні переслідувати її, як лев

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.