У ворота Миная били два пенальті, а він все одно виграв

У стартовому матчі неділі 10-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Минай та Дніпро-1. Гра проходила в Ужгороді, на стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Минаю — 3:2

Звертаємо увагу, що на тренерській лаві сьогодні немає головного тренера Дніпра-1 Ігора Йовічевіча. Його замінив Андрій Ханас.

Тренерський штаб Миная довірив місце у старті: 20-річному захиснику Міславу Матічу та 21-річному захиснику Кирилу Меліченку. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Олексій Хахльов та 21-річний захисник Дмитрій Павліш.

Тренерський штаб Дніпра-1 з перших хвилин випустив: 22-річного захисника Владислава Дубінчака, 20-річного півзахисника Олександра Назаренка та 21-річного півзахисника Сергія Булецу. У запасі залишилися: 21-річний захисник Олександр Сафронов, 21-річний півзахисник Бєляєв Олександр та 16-річний півзахисник Єгор Ярмолюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 4-й хвилині Хобленко не реалізував вихід один на один. За перші 10 хвилин це був єдиний момент для обох команд. На 13-й хвилині після подачі з кутового Лопирьонок вдарив по нозі Ігнатенка і після перегляду VAR арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Хобленко — 0:1.

Після пропущеного гола господарі стали більше контролювати м’яч, але без загострень. На 32-й хвилині після прострілу Хобленка Цуріков з кількох метрів пробив вище воріт. На 45-й хвилині попередження отримав Назаренко. У компенсований час Сваток збиває Книша і арбітр призначає другий одинадцятиметровий у матчі. Пенальті без проблем реалізовує Нурієв — 1:1. Перший тайм завершується результативною нічиєю.

На початку другого тайму блискучу нагоду забити втратив Меліченко. Молодий захисник Миная з вигідної позиції пробив повз ворота. На 49-й хвилині Ткачук пробивав впритул, але Сарнавський зіграв блискуче. Гравці Минаю активно розпочали другий тайм. На 59-й хвилині після швидкої контратаки Книш загрожував воротам Дніпра-1, та Сарнавський на місці. Жахлива гра гостей у другому таймі, а Минай навпаки, приємно вражає. На 67-й хвилині за неспортивну поведінку пряму червону отримав Хобленко. На 72-й хвилині у гру увійшов Хахльов. На 79-й хвилині ужгородці реалізовують чисельну більшість. Пиняшко завдав прицільного удару у кут — 2:1 На 84-й хвилині попередження отримав Дубінчак. На 87-й хвилині на удар Довбика у стрибку зреагував Каніболоцький. На 88-й хвилині попередження за фол у центрі поля отримав Хахльов. На 90-й хвилині Нурієв ударом у кут знімає питання про переможця — 3:1. На 90+5 хвилині Саків фолить на Пихальонку і Пасхал призначає третій пенальті у матчі. Його реалізовує Коркішко — 3:2. На більше у гостей на вистачило часу.

Матч завершився перемогою Миная. У нього після 9-ти матчів сім очок, у Дніпра-1 після 10 поєдинків — дев’ять очок.

Минай — Дніпро-1 — 3:2

Голи: Нурієв (45+3 пенальті, 90), Пиняшко (79) — Хобленко (15, пенальті), Коркішко (90+7, пенальті).

Вилучення: Хобленко (67).

Минай: Попович (Каніболоцький, 57) — Сніжко (Голодюк, 90+2), Саків, Матіч (Маткобожик,90+2), Меліченко, Лопирьонок, Ткачук, Нурієв, Кожанов (Шпак, 72), Пиняшко, Книш (Хахльов, 72).

Дніпро-1: Сарнавський — Тейлор (Коркішко, 70), Сваток, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Піхальонок, Назаренко (Довбик, 76), Булеца (Чичиков, 70), Цуріков, Хобленко.

Чемпіонат U-21 Дублери Дніпра-1 завдяки нічиїй з Минаєм піднялися на восьме місце (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.