Гравець Динамо U-21 Михайленко: дуже раді, що повернувся Юрій Мороз (відео)

19-річний півзахисник Динамо Микола Михайленко поділився враженнями від матчу 10-го туру молодіжного чемпіонату України проти Інгульця (6:0). Нагадаємо, що хавбек став одним із героїв поєдинку, забивши два м’ячі

Автор дубля у ворота Інгульця Микола Михайленко прокоментував виїзну перемогу киян з великим рахунком 6:0 у матчі 10-го туру чемпіонату U-21. В 11-му турі Динамо вже зутрінеться із Ворсклою:

— Ми у кожній грі маємо перемагати, показувати свою найкращу гру. Крім того, звісно, дуже раді, що на тренерській місток повернувся наш тренер Юрій Мороз, який хворів на коронавірус. Зараз непростий час, тому вдвічі приємніше, що усі хлопці перехворіли у легкій формі та повернулися до строю.

Як завжди, мали установку швидко забити м’яч, нагнітати обстановку біля воріт суперника, якомога більше грати уперед, також старалися забити якнайбільше. Думаю, це вийшло у нас досить непогано, але, звісно, ще є, над чим працювати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Як прокоментуєте ваші два забиті м’ячі?

— Хочу подякувати своїм партнерам за хороші передачі. У моменті із другим забитим м’ячем опинився у тому місці, де було треба. Також хочу привітати із забитим м’ячем Рому Бодню, який теж відзначився. Радий за нього — він дуже на це чекав, хотів, і ось, забив (посміхається). Усе так, як має бути, — сказав Микола в інтерв’ю клубному сайту.

Погоня Дублери Шахтаря з голом 17-річного іменинника подолали конкурента й не відстають від Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.