Гол 20-річного екс-хавбека Колоса приніс Кременю перемогу у Харкові (відео)

У матчі 14-го туру чемпіонату Першої ліги зустрічалися Металіст 1925 та Кремінь. Матч завершився мінімальною перемогою кременчуцького колективу. Єдиний м’яч у зустрічі забив 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін

Тренерський штаб Металіста 1925 з перших хвилин випустив: 18-річного голкіпера Максима Коваленка, 21-річного захисника Івана Коваленка, 20-річного нападника Владислава Дмитренка та 20-річного півзахисника Криськіва Дмитра. У другому таймі на полі з’явилися 20-річний нападник Артем Холод та 19-річний захисник Аніх Чідера.

У складі Кременя з перших хвилин вийшли 22-річний захисник Ілля Брюхов та 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний нападник Денис Галата та 22-річний півзахисник Денис Островський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Кремінь, незважаючи на статус андердога, анітрохи не злякався харків’ян. З перших хвилин гості вирішили зіграти першим номером, забравши м’яча під свій контроль. Утім, вистачило їх лише на десять хвилин, після чого гра стала рівною, а команди регулярно обмінювалися моментами. Варто відзначити, що навіть незважаючи на безгольовий перший тайм, нудьгу гра не навіювала. Долю зустрічі вирішив забитий м’яч Сорокіна на 64-й хвилині. Станіслав холоднокровно реалізував пенальті.

Сорокін (№77) став героєм матчу. Фото metalist1925.com.

На 78-й хвилині Братков міг зрівнювати рахунок, проте не зміг реалізувати одинадцятиметровий.

На 88-й хвилині господарі залишилися у меншості, арбітр вилучив Жичикова.

Кремінь зумів утримати перемогу, і завойовані три очка дозволили їм зміцнитися на десятій позиції, впритул наблизившись до Металіста 1925. Команда Кривенцова вже дев’ята, але все не так і погано. Від місця в трійці їх відділяє лише чотири пункти.

Металіст 1925 — Кремінь — 0:1

Гол: Сорокін (64, пенальті).

Вилучення: Жичиков (88).

Нереалізований пенальті: Братков (78).

Металіст 1925: М. Коваленко — Жичиков, Шершень, Братков, І. Коваленко (Аніх Чідера, 72), Кольцов (Коробка, 80), Савін (Холод, 72), Криськів, Дмитренко, Лукас, Дерек.

Кремінь: Олійник — Мягков, Зубков, Сантос, Чебатаєв, Норенков, да Сілва, Сорокін (Бородай, 90+2), Брюхов (Геловані, 80), Бичков (Островський, 87), Мурашов (Галата, 72).

Герой 17-річний вихованець УФК-Карпат став найпомітнішою фігурою у матчі Першої ліги (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.