Динамо пропускає кумедний гол від Антоніо і програє чемпіону

У центральному матчі 9-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд вісьмох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Шахтаря — 3:0, один із забитих м’ячів у свій актив записав 20-річний Маркос Антоніо

Мірча Луческу довірив місце у старті: 18-річному голкіперу Руслану Нещерету, 18-річному захиснику Іллі Забарному, 21-річному захиснику Денису Попову. У запасі залишилися: 19-річний голкіпер Валентин Моргун, 20-річний захисник Олександр Сирота та 22-річний нападник Назарій Русин.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річних захисників Додо та Віктора Корнієнка, 20-річних півзахисників Маркоса Антоніо та Тете. У резерві залишилися: 21-річний Валерій Бондар, 21-річні півзахисники Сіпріано, Фернандо та  Манор Соломон.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гравці Шахтаря активніше розпочали гру, проте без гольових нагод. Молоді захисники Динамо не давали розгулятися гірникам. На 14-й хвилині за грубу гру  проти Попова попередження отримав Тете. На 18-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Корнієнко, але Нещерет відбив на кутовий. За півгодини у киян не було жодного небезпечного моменту.

На 34-й хвилині гості відкривають рахунок у матчі. Додо навісив з флангу, Нещерет помилився на виході і Мораес головою відправляє м’яча у сітку — 0:1. У компенсований час Сидорчук у грубому підкаті збив Корнієнка. Спочатку Монзуль нагородила півзахисника Динамо жовтою карткою, але після перегляду VAR  вилучила капітана.

Перший тайм завершився за мінімальної переваги Шахтаря. Динамо буде дуже складно протистояти Шахтарю у меншості весь другий тайм.

На 50-й хвилині замість травмованого Корнієнка у гру увійшов Сіпріано. На 51-й хвилині попередження отримав Антоніо. На 52-й хвилині на полі з’явився Соломон. У другому таймі Шахтар грав за рахунком, впевнено контролюючи м’яч. На 58-й хвилині небезпечно пробивав Антоніо, але блискуче зіграв Нещерет. На 66-й хвилині Степаненко пробив з-за меж штрафної і м’яч з рикошетом від Маркоса Антоніо залітає у ворота — 0:2. На 70-й хвилині у гру увійшли Фернандо та Русин. На 72-й хвилині чудовий удар вдався Алану Патріку — 0:3.

Динамо — Шахтар — 0:3

Голи: Мораес (34), Маркос Антоніо (66), Алан Патрік (72).

Вилучення: Сидорчук (45+2).

Динамо: Нещерет — Шабанов, Попов, Забарний, Кендзьора, Буяльський, Андрієвський, Родрігес (Русин, 70), Сидорчук, Циганков, Вербич (Де Пена, 61).

Шахтар: Трубін — Корнієнко (Сіпріано, 50), Хочолава, Матвієнко, Додо, Степаненко, Маркос Антоніо (Коваленко, 69), Марлос (Алан Патрік, 70), Тете, Тайсон (Соломон, 52), Мораес (Фернандо, 69).

У гірників тепер 19 очок, у Динамо — 20. Інтрига у чемпіонаті закручується.

Чемпіонат U-19 Шахтар з голом 16-річного хавбека Лосенка перемагає Динамо і скорочує відставання від киян (відео)

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-21/19, Германия) (26%, 161 голосов)
  • Илья Забарный (Динамо) (18%, 115 голосов)
  • Руслан Нещерет (Динамо) (17%, 105 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь) (10%, 60 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (9%, 56 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер) (5%, 31 голосов)
  • Михаил Мудрык (Десна) (4%, 26 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (3%, 21 голосов)
  • Николай Кухаревич (Рух) (3%, 19 голосов)
  • Богдан Вьюннык (Шахтер) (2%, 15 голосов)
  • Роман Дидык (Агробизнес D2) (1%, 9 голосов)
  • Эльдар Кулиев (Мариуполь) (0%, 3 голосов)
  • Роман Сердюк (Прикарпатье D2) (0%, 3 голосов)
  • Алан Аусси (Торпедо, Беларусь) (0%, 3 голосов)
  • Максим Брагару (Черноморец D2) (0%, 0 голосов)

Всего проголосовало: 368

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.