Іспанські ЗМІ у захваті від дюжини сейвів юного голкіпера Динамо

Іспанські ЗМІ захоплюються грою 18-річного воротаря Динамо Руслана Нещерета у протистоянні з Барселоною. Молодого українського голкіпера вважають наступником Яна Облака з мадридського Атлетико

Минулого року Руслан Нещерет виступав за юніорський склад Динамо, виходив проти македонських ровесників зі Шкендії в Юнацькій лізі УЄФА.

Вчора увечері Нещерет з’явився на полі Камп Ноу і видав на лінії воріт настільки фантастичну гру, що змусив іспанські ЗМІ підбирати епітети.

У своєму дебютному матчі в Лізі чемпіонів, який став для Нещерета всього лише другим на професіональному рівні, він здійснив 12 сейвів — такого не було в Лізі чемпіонів з 2013-го року.

Нещерет бере черговий м’яч. Фото АР.

Реакція іспанських ЗМІ

«Цікаво, що 18-річний Нещерет навіть не був заявлений в початковий список Динамо для Ліги чемпіонів. Вперше в своій дорослій кар’єрі він вийшов на вихідних проти Дніпра-1, а через кілька днів з Барселоною відіграв на такому високому рівні, що буде розповідати своїм онукам» (Рубен Урі, Goal).

«Позитивні тести на Covid-19 Бущана і Бойка дозволили Нещерету проти Барселони зіграти, мабуть, головний матч у своєму житті. І не просто зіграти, а зробити це у винятковому і вкрай ефектному стилі. Мессі, Грізманн і Фаті так і не змогли пробити неймовірного голкіпера Динамо з гри (Хуліо Мальдонадо, Marca).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

«Якихось кілька тижнів тому зовсім юний Нещерет навряд чи очікував, що вийде в стартовому складі проти команди Мессі і пропустить від одного з найкращих гравців в історії футболу тільки після пенальті» (Самуель Марсден, ESPN).

«Якби не зусилля тер Штегена і Нещерета, Барселона і Динамо, напевно, забили б по чотири м’ячі один одному» (Get Spanish Football News).

Нещерет знову на шляху м’яча: Фаті (№22) так і не забив. Фото офіційний сайт Барселони.

«Ми звикли до видатної гри тер Штегена, але те, що зробив Нещерет — це взагалі законно? Після настільки ефектного виступу кіпера Динамо саме час називати восьминогом. Він блискучим чином скористався наданим шансом і довів свій величезний потенціал» (Уго Сересо, Marca).

Відверто Юний кіпер Динамо про дебют в ЛЧ, Барселону та Мессі-пенальтиста

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.