Юний кіпер Динамо про дебют в ЛЧ, Барселону та Мессі-пенальтиста

Воротар Динамо Руслан Нещерет поділився своїми враженнчми від матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти Баселони (1:2). Молодий голкіпер відзначив, що він ніби потрапив у казку. Нагадаємо, що цей матч став дебютним для Руслана у Лізі чемпіонів

18-річний воротар Динамо Руслан Нещерет, який дебютував у складі київської команди в груповому етапі Ліги чемпіонів, в ефірі телеканалу Футбол 2 прокоментував виїзний матч проти Барселони:

— Я ніби потрапив в якусь казку. Приємно вперше зіграти на такому стадіоні у Лізі чемпіонів — це мрія будь-якого футболіста, і я не виняток. Відчули впевненість у своїх силах і те, що можемо грати з Барселоною на рівних, коли взяли м’яча під свій контроль і почали створювати моменти, але на лінії воріт добре діяв їхній голкіпер.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Пенальті? Мессі добре пробив, мені здається, він один із найкращих з пробиття одинадцятиметрових ударів. Ми з тренером проаналізували його удари, подивилися, куди він може пробити і взагалі, хто може виконати пенальті в Барселоні. Те, що вгадав — це така справа…

Фото UEFA.com.

У цілому, на гру вийшли спокійно, ніякого тиску на нас не було, тому нічого страшного. Ми не хвилювалися. З такими суперниками приємно грати. Думаю, ми зможемо добре підготуватися до гри з Шахтарем.

Перший млинець Нещерет та ще четверо динамівців дебютували в Лізі чемпіонів з поразки

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.