Хавбек Дніпра-1 Ховайко поховав зазіхання Колоса на прорив у таблиці (відео)

У стартовому матчі 9-го туру чемпіонату U-21 у Придніпровську зустрічалися Дніпро-1 і Колос. Гості першими відкрили рахунок, та втримати таку важливу для себе перемогу не змогли

Перед звітним поєдинком молодіжка Колоса йшла у таблиці п’ятою, відстаючи від четвертого Маріуполя лише на одне очко. Азовці ще боряться з коронавірусом, 9-й тур пропускають, тож у ковалівців був прекрасний шанс обійти конкурента й навіть порівнятися з третьою Олександрією.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Все для цього гості зробили на 21-й хвилині: захисник вибив м’яча по флангу на чужу половину поля, партнер підхопив й пасонув у штрафний майданчик. 18-річний кіпер дніпрян Мирослав Зновенко кинувся навперейми, та до м’яча не дотягся, й гравець Колоса забив у порожні ворота.

Лихо трапилося з ковалівцями на 64-й хвилині, коли схибив уже їхній воротар: потужний удар з-за меж штрафного він відбив, але прямісінько на Кирила Ховайка. 19-річний хавбек спритно добив м’яча у сітку.

Дніпро-1 U-21 — Колос U-21 — 1:1

Голи: Кирило Ховайко (64) — Станіслав Коваль (21).

Дніпро-1 U-21: Зновенко — Кіреєв, Сафронов, Заєць, Сорока, Соловйов (Зайков, 84), Коркішко (Віговський, 60), Бєляєв, Полонський (Ховайко, 61), Шинкаренко (Лебедєв, 69), Ярмолюк (Тяпкін, 69).

Тренер: Олександр Поклонський.

Колос U-21: Кучеренко — Марчук, Цикало, Літвінов, Пінчук, Соловйов, Олійник (Синько, 46), Савенюк (Сіренко, 72), Мораренко, Салабай (Сафончик, 88), Коваль.

Тренер: Владислав Савчук.

Колос набирає 13 очок і наздоганяє Маріуполь. У Дніпра-1 тепер 11 балів, і він у середині таблиці, стільки ж очок ще у трьох команд, та вони ще гратимуть завтра й післязавтра.

Чемпіонат U-21: Шахтар має шанс наздогнати Динамо, якщо виграє битву в Конча-Заспі

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.